Ana Brnabić najavila „multidisciplinarni tim“ Vlade za projekat „Jadar“

Ostavite komentar


  1. Vi niste predstavnici i poslanici vecine gradjana Srbije! Vi ste lazljive korumpirane dangube i lopovi!

  2. Ovoliko upinjanje da im prodje kopanje vec dovoljno pokazuje da su obecali nesto a nisu pitali narod, jer navodni timovi specijalista koji oni odaberu da nas ubedjuju u opravdanost i bezazlenost kopanja, pa obecanja da ce garantovati EU i Nemacka ekolosko kopanje (mada nema nikakve osnove da drugi garantuju i ugrozavaju nas SUVERENITET, a uz to i demantuju da ce oni garantovati, nodjenje brige o zdravlju,….) OCIGLEDNO POKAZUJU DA SRB NECE IMATI KORIST NEGO SAMO VLADAJUCA SEKTA

  3. Litijum će unaprediti ekonomiju Srbije, a pritom će biti ograničen da čuva životnu sredinu.

  4. A u toj „Vladi“ kao, ima dovoljno stručnih i stručno dokazanih ljudi da bi mogli da sastave meritoran tim !?

  5. Od ruadarenja nema nista ocigledno jos niste svesni koliki je narodni bunt.Ali ovoga puta idemo bez opzicije neka budu uz vas.

  6. dr Gangula, dr J. Tabaković, dr Jelena Trivan, dr Nebojša iz Beograda, dr Krlo, Predrag Sarapa, dr Žeks Mitrović, Marijan Rističević, Bogoljub Karić, Dragan Vučićević i Sandra Božić

  7. Verujem da će u timu biti doktori Đuka, Koluvija, Radojičić, Jovanov i ostali SNS doktori. Pod njihovim budnim okom sigurno nam nema spasa, litijum će nas koštati života.

  8. Verovatno će u timu biti „stručnjaci“ sa završenim privatnim fakultetom a, megatrend, union i sl. Sve stručnjak do stručnjaka. Kao M. Grčić na čelu EPS-a.

  9. Posle onog što je rekla poslanica iz Zrenjanina trebalo bi Ana Brnabić da da ostavku, kakvi multidisciplinarni timovi kakvi bakrači..

  10. što tolko toške reči koo što je roč multidisciplinarni doje oskar da izgovora sirota Ana . Što mu jo kriva ?

  11. Ако ова што је узурпирала Јованкину вилу, тј отела је од нас и показала свој прави карактер, оснује комисију можемо одмах закључити кoлико ће та комисија бити „поштена“. Гарантовано ће одобрити копање литијума. Веома лош трик. Шта ли ће следеће да смисли, а да не добије мождани брух.

  12. Kako im nije jasno, NEMA KOPANJA, a i ovim njihovim botovima da naglasim, botovi nema kopanja i tacka.

  13. g-djo Brnabic da li vi pratite sta se desava sa litijumom? Ocigledno ni vi a jos manje vas sef to prati. Cena pala na nekihh 12000 dolara po toni. Americka kompanija trazi pomoc drzave ili zatvara rudnik ili kop, sta bilo. A vi iz Vlasti ste uporni do zla boga. Zato medj narodom i pocela prica koliko ste dobili da lobirate za Rio Tinto? To nema nigde u svetu ono de, mi nismo svet vec duze vreme, blago nama sa vama svima. Ziveli

  14. Prijavljujem se za multidisciplanirni tim, posto imam znanje o iskopavanju kao I Predsednice skupstine RS, sto me u potpunosti kvalifikuje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. i 4. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.