Ana Brnabić: Napad na nastavnicu Zoran Lutovac iskoristio za napad na porodicu Aleksandra Vučića

Ostavite komentar


  1. Meni uopste nije jasno zašto se ti javljas povodom ove njegove izjave?Nije valjda da si ti savetnik njegove porodice,ili sta si vec?On je rekao da osobe u okruzenju njegove porodice,čime ne shvatam da on po nečemu tereti njegovu porodicu.
    A to sto ti tvrdis da njegova porodica me manje vise andjeoska,to je tvoj lični stav što narod uopste ne interesuje.A koliko ste vi čiste savesti,onda ni pravi pop nebi smeo da vas oboje pusti istovremeno u Crkvu.Olos,dno dna ste oboje.

  2. Pa, šta? Ja sam taj kompletni idiot. Ne dam Batu Gašića. Nema snimak sa naplatne rampe. Stopostotna sličnost sa „znaš li ti ko sam ja?“ Isti kuvar, ista kuhinja.

  3. Jeste li vi clan porodice ili advokat ili vi vuse volite predsednikovu porodicu od njega i njegive supruge

  4. Zorane izvedi moćnu DS na ulice i sve ih blokiraj. Svojom ogromnom harizmom nateraj Vučića da ustukne i raspiše opšte izbore, ako ne pre, onda najkasnije u septembru.

  5. E Brnaba sad ga pretera. Sve sta se desi je napad na Vucica. Po tebi i da uhvate pijanca na ulici ti bi rekla da je posao da ubije Vucica. Daj bre vise sa tim slihtanjem dosadila si i bogu i narodu

  6. Da li si ti relno biće prestanite da ispirate mozak ljudima sa velikim vođom kazni kobilu koja je udarila nastavnicu dete u dom bez daljeg obrazovanja i to je jasna poruka svim roditeljima sa dumnjivim reputacijom!

  7. Teško je kad se čovek prepozna u sopstvenom rečniku i u istini o sebi, „gospođo“ Brnabić. Ja bih u tom slučaju pokušala najpre sebe da odbranim. Valjda sam sebi važnija od vrhovnog. Kod Vas se i ovde sistem vrednosti pokazao kao poremećen.

  8. VLAST, UMESTO LAŽI, TREBA DA UVEDE MERE ZA SPREČAVANJE AGRESIVNOSTI U ŠKOLAMA

    Ana Brnabić je osudila napade na nastavnicima, ali je konstatovala da je atak nad prosvetarima bio veći ranije, što je notorna laž. Ono što se desilo za dve godine ranije nije smelo ni da se zamisli. Čemu služe ove laži kada se zna šta je bilo i kako je bilo, bez laži i preterivanja.

    Naime, dana 13.јун 2024. godine u Osnovnoj školi „Jovan Dučić“ na Novom Beogradu majka učenika petog razreda fizički napala nastavnicu zbog ocene. Pretučena žena je prevezena u bolnicu,

    Učiteljica osnovne škole „Sveti Sava“ iz Beograda po povratku sa rekreativne nastave sa Kopaonika 15. jun 2024. godine, učiteljicu su napali i pretukli roditelji učenika iz drugog odeljenja pred roditeljima i učenicima koji se se vratili sa rekreativne nastave. Majka učenice je prvo verbalno napala učiteljicu zajedno sa ocem da bi nastavila da je čupa za kosu i oborila je na zemlju gde je otac udario po glavi.

    Nezapamćeni skandal dogodio se u Tehničkoj školi u Trsteniku 16. novembar 2022. Učenici su za vreme časa dok su razgovarali sa profesorkom, izvukli stolicu na kojoj je sedela, pa je nesrećna žena završila na podu učionice. Profesorka im je najpre rekla da je nekulturno stajati nekome iza leđa, nakon čega joj je dan đak izvukao stolicu, a potom su počeli da se smeju.

    U nezapamćenom zločinu u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru, nešto pre 9 sati ujutro 3. maj 2023. godine, 13-godišnji učenik ubio je čuvara i devetoro učenika, ranivši još petoro đaka i nastavnicu istorije, utvrdila je istraga tužilaštva.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.