Ana Brnabić: Rekla sam Mariniki Tepić, vi kao da tražite alibi da ne izađete na izbore u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Opozicija da izbegava sve fizičke kontakte sa srpskom nazadnom srankom!

  2. NE, gospođo Brnabić, opet ste pobrkali lončiće da ne kažem skagali. Jasno su vam rekli šta traže, da opet ne pokradete izbore, a VI tražite izgovor da im to NE DATE! Slađe vam je ovako lagati nego ‘leba da jedete?

  3. Zaista je groteskno kada Ana Brnabić govori o demokratiji. Ostalo ne vredi komentarisati. Bezočno laže, manipuliše i izvrće činjenice!
    Datum je bitan da bi se izbeglo seljenje birača.

  4. Како си је покопала, свака ти част.
    Доста нам је Мариникиног довлачења ванбеограђана и пријављивања у Београду. Такође Мариника је ангажовала типове са црним џиповима, да контролишу ко шта ради. Тако се понаша према онима који краду изборе и говоре да су најчистији.
    Ако победи снс, спречите опозицију да довлачи рио тинто, арапе и кинезе и да бесплатно дају српску имовину. А генералштаб, хвала богу да опозицији није пао у руке, зарад давања у виду поклона Трамповом зету.
    Чувајте нам Србију, знамо да је волите више од нас.

  5. A vlast kao da ne sme ni na jedne izbore bez krađe . Zato i neće lokalne i beogradske izbore u isto vreme . Kako je uostalom Vučić skratio mandat i vladi i u pola opština u Srbiji ? Njihov , odnosno njen argument je smešan i providan .

  6. Koliko god to čudno delovalo – zaista nije problem ni do Ane Brnabić ni do vladajuće stranke…pravi problem je u samoj opoziciji koja ne može između sebe da se dogovori šta će sa tim Beogradom ako bi zaseli u gradsku vlast – apetiti su (im) uvek bili (i ostali) nezajažljivi…svaka bivša i sadašnja politička šuša bi što veći deo kolača kad ponovo spusti zadnjicu u fotelju, generalno zabole njih za SNS i AV i evropske preporuke i izbornu krađu nego daj da opet čerupamo bogate resurse glavnog grada…kao droga, jednom kad se navučeš nema ništa slađe

  7. Samo izvolite na ulicu.Mnogo ste postigli na ulici u zadnjih 10 god.
    Od kada vas vode ovi nazovi političari vi gubite na svim frontovima.
    Ja bih se malo zapitao ko je lud ovde VI ili oni.

  8. Vladajučka struktura i opozicija okupljena oko koalicije “Srbija protiv nasilja (SPN)” nisu mogli da se dogovore. Naime Brnabićeva zastupa stav da se beogradski i lokalni izbori održe u dva različita termina, a suprotna strana želi istog dana održavanja beogradske i lokalne izbore. Ko je u pravu? Sigurno obe strane misle da su u pravu, a narod misli da je opozicija u pravu, jer izbori koštaju duplo više kada se održavaju u dva termina, nego li istovremeno. U nadi će vlasti da shvate realnost i će se dogovoriti sa opozicijom, prvo kao ljudi, a drugo, kao politički na različite strane. Ukoliko ne mogu da se dogovore ljudski, ostaje narod da odluči.

  9. Sve dok studenti radije idu u kladionice,a ne na proteste,Srbiji preti – kišobran!

  10. Власт подржава САД и ЕУ дотле можете само да дувате у пиштаљке.Србија је пропала у живи песак ко преживи причаће

Ostavite komentar


Politika

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore? 10

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore?

"Sedamnaestog decembra su održani parlamentarni izbori za koji je veći deo opozicije rekao da su neregularni, i uz žalbu Ustavnom sudu, zahtevao njihovo ponavljanje. Naravno, uz promenu izbornih uslova baziranu na primeni preporuka ODIHR-a", piše Dragan Đilas, poslanik i predsednik Stranke slobode i pravde u autorskom tekstu za Nova.rs, koji prenosimo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.