Brnabić: „Politikanti i lažni ekolozi vode raspravu na nivou vrtića“

Ostavite komentar


  1. Ево мишљења струке…Тим научника из Србије у саставу: проф. др Драгана Ђорђевић, Јован М. Тадић, Бранимир Гргур, Ратко Ристић, Сања Сакан, Јелена Брезјановић, Владимир Стевановић и Богдан Шолаја, објавио је научни рад у часопису „Натуре“ фамилије. Научни рад “Утицај истражних активности потенцијалног рудника литијума на животну средину у западној Србији”, детаљно, кроз научне доказе, указује на штетност експерименталног бушења у Јадру, по околину и здравље људи.

  2. Pa, tvoj šef je uzrok svih problema i nevolja i … u ovoj zemlji, kao ne znaš?
    A da, Jovankina vila, izvini.

  3. Dal je moguce da i dalje duvas u istu tikvu. Nece biti kopanja, nauci Srpski da bi razumela.

  4. Kako se ova nepismena osoba primila kao ona za nesto strucna. Kakav cirkus od zemlje.

  5. Brnabić je šta? Diplomirani inženjer? Lekar? Zanatlija? Njeni obrazovanje zamagljeno gustim nejasnoćama a najveća preporuka za jahanje po mozga naroda polupismenim rečenicama zasnocano na radnom iskustvu u USAID i NALED-u!
    Litijum će se kopati kad Jadar postane planina a Cer reka!

  6. Ne znam gde to Brnaba vidi radna mesta i plate kojih nema i zasto ne govori istinu u parlamentu, nego netacno i bez osnovnog integeiteta promovise nrsto sto samo u interesno ciljanoj ststistici postoji. Dakle, devojcice, prvo se informiši potpuno, ds bi mogla ma o cemu pričati, u improvizaciji drzave u kojoj sem partijskog laktanja i unistenja gradjana bedom, korupcijom, nebrigom rezima, nema ni posla ni plata. Nijedna država se ne gradi vokabularom prostskluka, poluistina, nedorecenih podataka, neradom državnih organa za zaposljavanje, zaostaloscu i misli i dela, neposrojanjem produkcije decentnih radnih mesta i zarada. Nijedna ozbiljna država ne pociva na rasprodaji drzavne imovine, resursa, likvidaciji i unistenju drzavnih preduzeca, unistenju zemljista, bio diverziteta, poljoprivrede, vode i ekologije, kako bi to rezim Srbije „da pomogne“ stranim drzavama, unistavajuci sopstvenu. To nisu nikakvi lszni ekolozi, vec pokret gradjana koji predstavlja ekologe, i nikakva „skupstinska komisija“ za proturanje stetnih ideja kroz parlament, nije ni kompetentna niti se može priznati. U Srbiji se ljudi nemaju gde zaposliti, jer je rezim previse toga uništio, rasprodao stranim firmama, koje svoj profit umesto domacih prave u Srbiji, a onda odnose iz nje. U tu stetnu „radionicu“ drzavs investirs nepovratno, tako što zaduzuje sopstveni narod kod ino kreditora, sto je odavno raspoznato kao stetno i nekorisno za sve, sem za rezim koji od toga živi.

  7. U USA IMA OKO 500 NALAZISTA LITIJUMA A SAMO JEDAN RUDNIK U PUSTINJI U NEVADI
    ONA JE MONSTRUM KAO I AV

  8. nam je pokazalo da je istina UVEK 180° suprotna onom sto njen sef, ona i ostala poltronska bulumenta pricaju. Dakle, narode, ne otvarati rudnik ni po koju cenu.

  9. Sta gruva ova?
    Sedi u Jovankinij vili koju narod placa i soli nam mozak.
    Nismo sisarke
    Nema kopanja i plus.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.