Ana Brnabić podelila film o progonu Vučića (VIDEO) 1foto (BETAPHOTO/EMIL VAS/EV)

Ana Brnabić, predsednica Narodne skupštine, i bliska saradnica predsednika Aleksandra Vučića, podelila je na mreži Iks kratki film kojim dominiraju crvena slova „progon“ i koji se sastoji od izjava protivnika vlasti.

Po oceni Ane Brnabić, flim opovrgava navode da se ne poziva na ubistvo predsednika i da se ne sprovodi obojena revolucija protiv režima.

„I, šta kažete, haluciniram kad pričam o obojenim revolucijama? Branite jadnog malog tajkuna Šolaka od velikog, zlog Vučića? Niko nikad nije pozivao na ubistvo predsednika Vučića? Istina je – i to ama baš svi u Srbiji znaju – da su pozivi na ubistvo Aleksandra Vučića na svim Šolakovim medijima svakodnevni i sve otvoreniji i brutalniji. Mislite da to može bez Šolaka? Naravno da ne. On je postavio i ton i narativ. Da nije, rekao bi svojim medijima da makar jednom prekinu ovakve tirade, svojim novinarima da prekinu sagovornike i upozore ih na neki kodeks i profesionalne standarde. To ne da se ne dešava, već se utrkuju ko će više i gore. Ne možete nas sprečiti da o tome slobodno govorimo i da se protiv toga borimo. Dehumanizacija i satanizacija kojoj je izložen Vučića nikada ranije nije viđena u našoj zemlji“, piše uz objavu Ane Brnabić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari