Ana Brnabić: Poslanici iz opozicije „politički zlouprebili skupštinsko zasedanje“

Ostavite komentar


  1. Zalosno da g. Brnabic jos uvek ne razume sta je poenta protesta i skupstinskog zasedanja zajedno sa SNS clanovima i trabantima, svi zahtevi su legitimni i nisu tesko ostvarivi ali se nema sluha, podseca me na onu deciju igru pokvarenih telefona. Vi g. Brnabic iz svoje nadleznosti pokrenite ono sto je u vasoj nadleznosti. A ako REM bira Parlament pa imate predlog gradjana za smenu REM-a. gradjani su birali Parlalent da ih predstavlja, pa izvolte svi vi Parlamentarci izglasajte zahtev gradjana jer vi ste uposlenici svih gradjana Srbije i kao uposlenici se i i ponasajte a ne kao nedodirljivi, nece da moze gospodje i gospodo Parlamentarci. Ziveli

  2. Pa gde da vam se kaže ono što je istina?Na nacionalnim frevencijama nemaju pristup.Jedino RTS 2 i prenos iz Skupštine.Opozicija ima jedino institucijalno mesto na kome može sve da vam kaže u lice a to je Skupština.Samo tu može da informiše narod o vašim malverzacijama,lopovlucima,rasprodajama države,korupciji,zaduživanju,kumovima,vilama,nelegalnoj gradnji po Beogradu,REM-u.Drugo mesto je ulica.Izbor je vaš.

  3. Baš tako. Hrpa kriminalaca u njoj koji simuliraju pravnu državu, koji kradu, nameštaju izborne rezultate, daju legitimitet i legalizuju izborne krađe. Skupština Srbije je, bilo vlast ili opozicija, jedan veliki i skup cirkus.

  4. Njima nista nije bitnije sem da uspore napredak zemlje, i da pokusaju da malo napune svoje dzepove preko stranaca.

  5. Poslanici iz opozicije samo znaju da napdaju i da ismejavaju rad skupstine

  6. Svi njihovi zahtevi od opozicije dolaze iz iste kuhinje. Samo ih vlast interesuje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.