Ana Brnabić preuzela dužnost ministra finansija

Ostavite komentar


  1. Nasa premijerka je jako sposobna, ali se nadam da ce uskoro imenovati novog ministra, kako bi se preraspodelile obaveze.

  2. Zasto ne bi i operacije u Klinickom centru, pa zavrsila je MBA iz marketinga u engleskom Zajecaru i ima radno iskustvo jednako trgovackom putniku sto prodaje Kirbi.

      1. I kako glasi biografija? MBA univerzitet u Halu. Nivo fakulteta u Blacu. USAID, NALED i još par NGO. Direktor u firmi sestre Kori Udovički. Gde je ona stekla iskustvo u javnim finansijama? Ipak ona voli da mikromenadžuje. Ajte molim vas.

  3. Nije vise interesantno. Preteraste. Stan je mozda vec zreo za prvi moleraj a vi i dalje tako.

  4. Ne razumem“ Danas“,jedini list u Srbiji koji ima šta da kaže,da konačno ne objasni svom narodu ulogu MMF-a i njihove dolaske u „bolesne“ privrede zemalja koje imaju ekonomske poteškoće.Ovako ovaj nepismeni narod svojim neukim komentarima pokazuje čist idiotizam od sopstvenih mišljenja.Zar jedna ozbiljna novina zaslužuje da je čitaju ovakvi konzumenti koji se zapravo ne znaju ni podpisati.
    Konačno evo vam tema kojom će te ispratiti sve epitete koje sam vam dao,ali samo istinitom ulogom MMF-a.
    Svaki fond koji u srbiju ugradi sredstva ,sačeka poboljšanje ekonomske situacije i onda naplaćuje kamatu i glavnicu je dobro došao a ovaj postojeći dolazi u posetu da bi naša budžetska sredstva usmeravao na otplatu dospelih i skoro dospeli kamata za davno podignute kredite.
    Kakve veze ove posete imaju sa BDP za kojeg naši kvazi stručnjaci kukuriču da će u ovoj godini porasti X.
    Ovaj bivši ministar sve ovo dobro zna i sramota ga je da dalje laže ljude pa kao porodičan čovek ne želi ljagu na svoje potomstvo..Nije prošlo toliko mnogo vremena kada je pokojni Gadafi zapretio MMF-u da će osnovati beskamatni novi MMF koji će služiti humanoj svrsi ekonomije a po uspešnosti privreda zemalja koji ga koriste vražati glavnicu.Eto moj gadafi danas te više nema čak i u „Danasu“ da ti posthumno da savet da je tvoja „pretnja“ suviše ozbiljna i odvela te na počinak.Nadam se da ovaj komentar nećete obrisati u narednih 10 minuta kako ste učinili sa prošlim
    Hvala

  5. Predhodni ministri finansija (Laza Krstić i Dušan Vujović) “daviše” penzionere, a novi ministar(ka) , u svojstvu vd ministra finansije, Ana Brnabić penzionere će “udaviti” načisto?

  6. Ova primopredaja zvuči prilično skaradno.
    Možda se radi o još jednoj
    TAUTOLOGIJI, ovog puta funkcija vlasti….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.