Ana Brnabić se oglasila o razgovoru sa ekološkim aktivistima i opoziciji

Ostavite komentar


  1. Tvoje sef je u prvom navratu rekao da biramo gde ce biti referendum izmedju Jadra Zapadne SRBIJE ili cele SRBIJE. Na zadnjem obracanju vise ne pominje refer. Za zapadnu Srbiji vec samo ova druga dva. Dolazi vreme kada ce te od refer bezati kao djavo od krsta

  2. Odbijaju svaki razgovor? Pa vi ste zabranili Rio tinto, pa ga vaskrsli.
    Sa kim da razgovaraju? Kako da vam veruju?

  3. Nema od refernduma ništa,čim su videli onoliki narod da je protiv njih odma su se ućutali.

  4. Иде у народ који под принудом трпа у аутобусе, и вода као овце, где пожели. Даће им и питања која треба да му поставе, као што даје Гордани Узелац.

  5. Koji razgovor kad si već slagala? Prodaješ nam zemlju…osobo koju niko nije izabrao ni na jednim izborima.

  6. ..narod se pita..aktivisti iz ekologije su tu I tamo da se pomogne ugrozenom narodu..od zlih politicara..od bespotrebne imperijalizacije Srbije koja je dovela narod do najsiromasnijeg u evropi…

  7. Tvoje je da pronađeš gde se izgubilo 38.000 poptisa koji su predati Skupšzini.

Ostavite komentar


Politika

Zoran Živković: Avgust nije mesec za proteste 10

Zoran Živković: Avgust nije mesec za proteste

Nekadašnji premijer Srbije i učesnik protesta 2000. godine Zoran Živković poručio je danas aktivistima koji negoduju zbog mogućeg iskopavanja litijuma u Srbiji da avgust nije najbolji mesec za takva okupljanja i da od septembra treba organizovati ozbiljne proteste.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.