Nikad viđeno ponašanje nekog na funkciji predsednika Skupštine: Zbog čega Ana Brnabić u petoj brzini brani Rio Tinto?

Ostavite komentar


  1. Odgovor na pitanje iz naslova: najviše zbog debele novčane provizije koju je naplatila od rio tinta. Isto kao i vučič. Kratko i jasno: lepo su se prodali obavezom da će prodati državu u bescenje, zapravo ustupiti je džabe, kao što su to učinili ranije sa Kinom.

  2. E Srbijo na sta si spala, da ti hemafrodit truje i zatruje. Pa Brnabic da je normalna osoba ne bi bila zena koja pokusava da bude muskarac. Ja ne znam, ako pitate zene da li je zena one ce reci da nije, ako muskarce pitate da li je muskarac reci ce da nije … I ovakvo cudo vodi skupstinu i izglasava zakone … Srbija je ocajna


  3. Osim ličnog motiva da u debati učestvuje, Brnabić je vojnik partije i iz dosadašnjih nastupa, deluje da je u pitanju osoba kojoj ni pamet ni obrazovanje ne smetaju da izgovara najveće gadosti i obračunava se s ljudima bez milosti.“
    Sve ovo je tačno ali čini mi se da je Vučić postavio uslov Brnabićki, da po svaku cenu, bez obzira na koji način, odbrani Rio Tinto, inače leti sa poklonjene funkcije, a samim tim i iz Jovankine vile. Zbog toga ona ne bira sredstva da ispuni traženo.

  4. Kada Rio tinto toliko nije dobar kada ce Djilas, Jovanovic, Borko i ostali da objasne sto su ih doveli?

  5. Ani Brnabic ne treba peta brzina. Dovoljno joj je da bude u leru posto opozicionari idu u kontra pravcu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.