Ana Brnabić u Predsedništvu SNS-a

Ostavite komentar


  1. „Ja cu biti glavni na listi igomilo nesposobnjakovica,ali dobro volim vas jer mi tapsete.“

      1. Videla sam nekoliko Vasih komentara koji aludiraju na lopovluk na VMA. Bilo bi lepo da svoja saznanja podelite sa, npr. novinarima Danasa, pa da se to istrazi ako je uopste tacno.

        1. Doktore, jeste li vi zajedno doktorirali sa Vasim Malim idolom?! Ajde ti „pocni“ kako je Djiki maznuo 619 mil evra !!!!! I zasto nije u zatvoru zbog toga ?!?!?!?!

  2. Treba da odlucev u koju bolnicu da upute AV. Psihicki je slomljen i ocekuju pojacanje njegove agresivnosti. Plase se za sebe, a ne za gradjane Srbije.

  3. Sta je sa vama narode ? Jedna stranka ima svoj sastanak GO i vi to tretirate kao dogadjaj dana ?! Sta to ovde, veoma ozbiljno nije u redu ?!

  4. Dečko je lako otpilio političkog oca i predsednika SNS Nikolić Tomu. Napravio jednopartijski sistem u Srbiji ni Tito nije imao više članova..
    Neće nas poštedeti, ide dalje. Brinem šta je osmislio za budućnost.

    1. Otpilio ga u vilu na DEDINJU kao lose mu je , ionako nista nema pojma da radi, samo se dobro nakrao

  5. Kontinuitet unistavanja Srbije pocinje 90-ih i to je ostavilo nesagledive posledice . Vucic je sigurno mislio da unapredi Srbiju ali to nije nimalo lako , to je preveliki zalogaj na njega i sam vidi da vise nema snage. Tempo kojim je vrsio funkcije od 2012 je prosto neverovatan . Rezultati bi sigurno bili bolji da su mu saradnici bili kompetentniji , ovako se sve sam pitao a to je i za njega postalo neizdrzivo.

    1. Pa skoro 90% komentara je OK, ali delovi o dobrim zeljama velikog vodje i njegovom umoru su ubaceni kao humoristicki deo ili ?!?!?

  6. dokle ce predsednik sns VREDJATI naseg Sumadinca da je fasista i jos da je izveo fasisticki ispad, ej. covek je mirno usao i pokazao plakate a martinovic i rulja vladajucih poslanika navalila!!! Licno sam gledao!

    1. Misliš na ljotičevca iz Dveri.Čovek voli osobu koja je decu iz Kragujevca vodila na streljanje.

  7. Boze …boze …dramaturgijq … zatvorena vrata … bombaste najave i …tresla se gora ..i …Ana u predsednistvu kao uteha za “ letenje “ sa mesta premijera …necu biti “ preCednik “ od juna … jeste li culi sns sekto i sns ovce “ necu vise da budem preCednik “ ako me ne za…trla baba lan …

  8. Reče ON, kako ce predložiti novo rukovodstvo, a naravno, članovi ce njegov predlog prihvatiti bez pogovora i još ce dugo dugo aplaudirati?! Zašto za svoja naređenja kaže „predložio sam, predlažem, predložicu“?

  9. Ovo “ ne pada mi na pamet da se kandidujem za predsednika“, kao da sam već negde čuo!!!

  10. Ana je zmaj zena, sve sto radi radi sa zadovoljstvom i velikom odgovornoscu i potpunom posvecenoscu, zasluzuje ovo mesto

  11. Brnabicka je kraljica, zena koja zasluzuje sve pohvale na svemu sto radi i treba je nagraditi

    1. A jesi li razmisljala da otvoris firmu i da joj das da vodi firmu? Takvog genija treba nagraditi, a pretpostavljam da bi ste zgrnule milione za godinu, dve, najvise tri.

  12. I onda kad bude kuku-lele, i bojkot svih clanova da TI I DALJE BUDES PREDSDNIK, normalno TI CE VCELIKODUSNO POPUSTITI, a driga varijanta da budes PREMIJER IAKO SI TO UVEK I BIO , PA CES MALO ROTIRATI , ALI malo ce ostai mladih kvalitetnih ljudi , mladi o d o s e e e e ee

  13. c
    Cisto objektiv moj komentar je izraz brige moga naroda zarobljeni u jenoj,drzavi Gde vlada 3 Cetnicka Vojvoda na celu sa ratnim zlocincem Seseljem! Vucica ( sa pratnjom primitivaca ) nije moguce smanjiti jer vise od 60%zitelja Srbije stoji Iza SNS !! Jos nesto sam hteo reci naime u You Tubi ne samo Gosp, Panic nego ceta drugih iznesu stvari koji ako 1% toga Istina Vucic sa pratnjom Dacic Vulin( sa Tetkom )( Stefanovicu Djuric vec davno bi morali biti iza resetaka ,! Ako pak sve sto je receno sü klevete bez osnova Svi ti na celu sa g. Panicem trebali bi takodjer biti osudjeni !,,!’ KAKO JE U PRAXI? Nista sve tece nemetano kao Dunava u Bgd!
    da sluze dug, god. Kazne!

    1. Vrhovna tuziteljka je ocigledno takodje retard koji be reaguje na Ono sto bi svak normalan odavno uradio..?Zato je ona kadar bez koga oni nee bi mogli..Kadar sleep, gluv I need..Takvi I’m I trebaju….

  14. Hoce li smeniti lopove u Nacionalnom parku Kopaonik sve strpase u dzepove a planinu unistise da joj nema spas

  15. Užasna dekoracija iza nam preSednika, face za izbegavanje dušu dale…jel su to oni mladi ne iskvareni…

  16. Sa ulaskom Ane u predsedništvo slobodno se može reći da je predsedništvo izgubilo nevinost. Sad je to već napredno LGBT predsedništvo. Aferim.

  17. Znaci menjanje se sprema umesto g. Vucica g. Brnabic, kao onomad gospodini Putin i Medvedev.

  18. Tačno.Postaće ilegalna huliganska grupa a vrhuška će održavati sastanke u centralnom zatvoru.

  19. Vučić je ispunio sve svoje snove, postao je najbogatiji politikant u savremenoj istoriji Evrope, ali opet mu je i to malo. Hoće još, hoće sve.

    Da bi potpuno oglodao Srbiju, neprestano vodi predizbornu kampanju, kojom vara lakoverne glasače. Podiže potempkinovske projekte, besomučno laže i pokušava da dokaže da je njegova mašta jača od stvarnosti. Koliko god se trudio, uzalud mu je. Medijsko veštačko disanje ne pomaže. Srbija liči na njega. Ispod šminke, trula je, sluđena, uplašena i upišana, jadna i bedna.

  20. Pa zar je moguce VUCICU DA TI KAO SAHOVSKI VELEMAJSTOR NAPRAVIS TAKAV P R E V I D, pa gde ti je VULIN , ili ces ga PROMOVISATI NA VIDOVDAN, zasluzio je covek jos malo pa ce prestici Stefanovica sa lazima , a i tetka mu je malo donirala treba mu jos novaca

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.