Ana Brnabić: Vlada će pomoći poljoprivrednicima, nabavka aviona je državna tajna

Ostavite komentar


  1. U državi diktatora Aleksandra Vučića su sve mućke oko nabavke polovnog aviona, kao i mnoge muvačine sa ugovorima o prodaji ili čak poklanjanju spskih dobara, po mišljenju premijerke, s pravom proglašene državnom tajnom. Ali ona nije u pravu da se to tako radi u svim državama sveta! To je toliko glupava tvrdnja jer jedan avion nije svemirski leteći tanjir sa neke druge galaksije pa sad ga vidiš, sad ga ne vidiš. Narod će ga videti kad-tad na TV ekranima. Čemu onda tajna oko nabavke i cene koliko je, po SNS rečniku VAZDUPLOHOV plaćen? Npr. u Nemačkoj je jasno rečeno i objavljeno u mediima, da vlada mora da kupi novi Erbas -čak je rečeno i koliko će poreske platiše koštati ta nabavka. Stari Erbas se previše kvario pa je hitno bio potreban novi avion. To je premijerki sigurno poznato ali ona, kao i njen šef AV, laže narod sa predumišljajem. Dobro se zna da je novi/stari avion vlade kupljen, poklonjen ili sl. u okviru grandiozne mućke oko prodaje, tačnije poklanjanja Galenike Brazilcima za samo 1 €.

Ostavite komentar


Politika

ZLF: Tražićemo da se sastanemo sa Šolcom 10

ZLF: Tražićemo da se sastanemo sa Šolcom

Iz Zeleno-levog fronta saopštil isu da će zajedno sa kolegama iz opozicije tražiti sastanak sa kancelarom Olafom Šolcom u toku njegove posete Srbiji, kako bi mu preneli argumente protiv iskopavanja litijuma u Srbiji, ali i "razgovarali o evropskim integracijama, nedostatku vladavine prava i situaciji nakon izborne krađe koju je Vučić usavršio".

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.