Ana Brnabić: Zakletva opozicije u holu „jednaka kao da odete u WC skupštinski, i tamo položite zakletvu“.

Ostavite komentar


  1. Zamisli da si odrasla žena koja dozvoljava sebi da se dnevno valja u blatu zarad poltronstva.

  2. Izborni lopovi delete drugima lekcije.
    Vaša krađa izbora je isto kao da ste se pos…i na istu tu Skupštinu.
    Corax vam je u tom smislu još pre nekoliko meseci posvetio jednu karikaturu.

  3. Strah.
    Jos uvek se trsi i prsi nad opozicijom ali je curiknula nad evropskim parlamentom. To je sigurni pokazatelj da se opozicija uputila u pravom smeru. Pozdravljam i nadam se da ce istrajati.

  4. Brnabićki je trebalo zatvoriti u skupštinsku WC, pre nego što počne konstitutivna sednica, jer za dobro Skupštine je to bilo jedino rešenje sa ovakvim sadržajem.

  5. Mislim da je poenta da poslanici poloze zakletvu ispred gradjana koju su ih birali, nije poenta u prostoriji. Gospodjo, molim Vas, malo vise edukacije, malo vise elegancije, malo vise uvazavanja

  6. Nakon sto ste vi od Skupstine Srbije napravili toalet, sasvim je svejedno gde ce opozicija da polozi zakletvu. Izuzimam skupstinski restoran.

  7. Ni zakletva u skupstini nikog ne obavezuje ni na sta,opet rade samo u svoju korist

  8. Ova zena ne zna sta prica. Treba da stane ispred zastava Srbije i svake biste u holu Skupštine i pokloni se uz izvinjenje.

  9. Ana, Isus Hrist je krstio na livadi, Jovan u reci. Da si neka vernica znala bi je da je bitan gest, a ne mesto!
    Da li misliš da ratnici izginuli na ratišu idu u pakao jer nije bilo popa da ih opeva!
    Jadna li si Ana!!!!!

  10. Sve vi to radite zajedno u dogovoru po preporuci hila i soroša a ti si inače njihov kadar. Zaluđujete narod a u međuvremenu prodajete antenske stubove elektroprivredu pripremate se ako već niste i sve što može da se proda. A za Kosovo to ste se isto tako već odavno dogovorili i dali ste sve što niko nikad nije dao bez ispaljenog metka. Ali kako bi vi mogli da nešto ne date jer ako se suprotstavite ne može se otići do Rima u šoping nikako.

  11. Kako te nije sramota i dali imas mozak u gavi da dajes ovakve izave bruko jedna .Pa ti nisi ni ovce da cuvas jer ni jedan pastir ovaca tako nesto kao i ranije iskazane nebuloze nebi izjavio.

  12. Nekada su beogradske bolje kafane imale čistačice koje su sedele ispred ulaza u toalet i naplaćivali korištenje istog, znate ono ,,dva dinara druže,, Šaljivo su ih zvali ,,baba kurana,, e pa danas imamo gospođu Anu u toj ulozi.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.