Ana Brnabić: Opozicija i lažni ekolozi nemaju veze sa zaštitom životne sredine

Ostavite komentar


  1. За неке болести нема лека, јадна Србија са оваквим случајевима.Амин.

  2. Meni se svidja Brnabićka , vredna je, ali zašto je zapela za to kopanje , da pitamo nekoga , recimo SANU , gospodjo Brnabić , ako i oni znaju , šta misle da mi Srbi kopamo litijum, to je ekološki prihvatljivo, samo da kopamo mi rudu na tom terenu, natovarino rudu na voz ili kako to već ide , prebacimo je do Bora , tamo je „izvor “ sumporne kiseline i da vidimo da li bi oni umeli da prerade iz dovezene rude litijum .

  3. Da ne radmo blizu Drine ništa jer bi gospodin Karadzić presvisnuo u zatvoru u kojem leži na nepravdi Boga , sećam ga se dobro sa štapom u rusi stajao je ispred karte, mape, kada je objašnjavao Srbima sa ove strane šta znači reka Drina za sve nas , to tada Srbi nisu baš dobro shavatli .

  4. Bor bi postao možda prvi najbogatiji grad u ovom delu Evrope, do sada je to bi London, Bor bi bio kao recimo …da ga zovemo Bordon , Ima jedan grad gde zovu ljude i plaćaju enormo da rade samo godinu dana u kontinuitetu , plaaaate ne zamislive običnom čoveku , da se smrznete, možda bi tako bilo i u Bordonu .
    U Boru su već naučili kako da održavaju čist vazduh , to se mora priznati i to je baš dobro što su uradili , tako su rekli u Skupštini , ako oni lažu onda i ja lažem, ali ne verujem da su slagali , istakli su grafikon.

  5. @Cicka Ana Brnabić se ponaša kao odgovoran državnik, koja vodi računa o negativnim posledicama, ako država Srbija kaže „Rio Tinto marš iz Srbije“, slušajući antilitijumaše..Negativne posledice su: 1.plaćanje Rio Tintu obeštećenja za do sada uložena sredstva, ali i obeštećenja za izgubljenu dobit (procene kažu više milijardi eura)..2. Negativna posledica je propuštanje ogromne razvojne šanse i propuštanje kompartativne prednosti koja bi doprinela ubrzanom razvoju Srbije. Što ne bi uradila ni jedna odgovorna vlast u ni jednoj ozbiljnoj državi.. P.S. Molim da objavite i mišljenje koje se ne slaže sa Vašom uređivačkom antilitijum( antiVučić politikom). Hvala!

  6. Jes, vlast ima ministarku za zaštitu životne sredine koja se razume u sve kao pijan u plot…Razume se u divlje deponije, razume se u zagađenje, ali ipak joj je najbolje da se lati kecelje i džezvice za kafu i opslužuje svoje iz stranke SNS što je nekad radila…

  7. Vadjenje litijuma je verovatno vrlo stetno. To sa cime prete Srbiji ako se ne vadi je verovatno katastrofa za drzavu. Jedni nece da kazu a drugi se prave naivni.

Ostavite komentar


Politika

Utvrditi kako je preminuo odbornik Dejan Manojlović: Opozicija Topole traži hitnu sednicu na kojoj bi se razjasnila smrt njihovog kolege 10

Utvrditi kako je preminuo odbornik Dejan Manojlović: Opozicija Topole traži hitnu sednicu na kojoj bi se razjasnila smrt njihovog kolege

Danas je 18 odbornika opozicije u Topoli potpisalo i predalo Zahtev za Vanrednu sednicu skupštine Topola sa samo jednom tačkom Dnevnog reda - Utvrđivanje okolnosti koje su 14. septembra dovele do nasilne smrti odbornika Dejana Manojlovića Žikinog i uloga narodnog poslanika Dragana Jovanovića u događajima koji su predhodili i koji su se dogodili nakon smrti Manojlovića.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.