Šta je voditeljka Ana Grubin poručila odbornicima beogradske Skupštine u pismu kojim je podnela ostavku?

Ostavite komentar


  1. Iz njenog pisma se može zaključiti da bi bila odlična odbornica. Šteta što je podnela ostavku.

  2. Draga gospodo Grubin svaka vam je na mestu i u pravu ste.Slazem se sa vama.Moja borba i mojih ispitanika je bila unazad trideset i neku godinu kao vaša sad.Mislili smo da sve može bez uplitanja politike i političara ali prevarili smo se.Politika je oko nas morate se uključiti ako želite da doprinesete boljitku.Naravno to o podrazumeva mnogo gorčine padova nepoštovanja uvreda i ako nemate za sve to želudac vaša odluka je ispravna.Mladi ste biće još mnogo razočarenja u politici i u životu.Samo napred vaša iskrenost je za postovanje ne uključuje se u aktivno bavljenje politikom i uživajte sa svojom porodicom

  3. Ovo je samo dokaz da se liste sastavljaju od štapa i kanapa, tražeći poznata lica koja mogu da donesu koji glas više, a ne ozbiljni ljudi sa namerom da zaista rade ono što je navedeno u pismu ostavke. Ona bi sve navedeno u pismu, ali da se ne iscima ni malo.

  4. Lepa, pametna, principijelna, a bogami i mudra. Bez puno reči, pa skoro ceo program za delovanje. Bravo Ana.

  5. Nista ti nisi shvatila a i opravdanje ti je nekako glupo. Praviti paralelu izmedju onih koje NAPREDNJACI nazivaju IZDAJNICIMA i paralelu onih koje NAROD naziva SENDVICARIMA po tvom misljenju je toliko glupo da ti je, izmedju ostalog bio to razlog sto si dala ostavku. Jedno je kada vlast naziva narod i opoziciju izdajnicima a drugi par rukavva je kada narod one koji podrzavaju naprednjake – nazivaju botovima, a to je OGROMNA RAZLIKA koja za one za koje kazes da ne mozes da podneses da ih nazivaju izdajnicima, ne kazes da su to radikalcine obucene u karirana odela i ne kazes da je to targetiranje naroda na koje moze vucic da pozove policiju da reaguje ako izadju na ulice da protestuju… nikada, ama bas nikada neces videti botove da ce se pobuniti zasto ih tako naro naziva jer oni imaju veliku korist, neki imaju privilegije a neki su dobili i visoke politicke funcije kao sto su ministarstva samo zato sto su botovali za one koji su na vlasti.

  6. „Naterajte sve građane i firme, javna preduzeca da maknu klime sa fasada jer cure po nama građanima.“

    Poštovana, slažem se sa svim ostalim zahtevima, ali ovom citiranom rečenicom ste pokazali, da Vama nedostaje par osnovnih informacija na tu temu. Naime svi ti „Split“-uređaji moraju da imaju jednu takvu jedinicu napolju,da bi unutra mogli da hlade , to je fizika…. A bez njih, u Beogradu već godinama više ne možete preživeti leto.

    Elem, to što curi je malo vode, koja u vrelim danima možda (…) i može da se podnese.

    S’ poštovanjem
    Petar

  7. U svemu se slažem
    U ovakvoj situaciji u kojoj se nalazimo i ja bih isto uradio
    Podršku od mene imate ali nije to nešto
    Dobro ste izdržali i dovde
    POZDRAV

  8. Iskreno, potpisao bih sve receno, i na moju sramotu izgleda moram da kazem da od doticne nikad ne bih ocekivao ovaj nivo gradjanske svesti i govornistva.

  9. U pismu samo niste naveli kako to što želite, a ispravno je, kako da se ostvari. Za to i mnogo što šta, što je neispravno, mora se boriti institucionalno ali i na ulici. Tako da razmislite i o tome. Lako je odustati i uputiti kritiku.

  10. Prozivljavam veliko susramlje dok citam ovo. A opet, devojka ima sta da kaze za govornicom. takodje nije vulgarna. ne vredja. Trebala je da ostane makar zato sto ima odredjenu dozu kucnog vaspitanja koja bas u skupstinama “fali”.

  11. Ako neko ode za sendvič o dve hiljade na miting, nije iz ideala već zato što nema svoje JA. Neće mu ništa u životu popraviti te dve hiljade, a tri sata posle sendviča biće opet gladan, bez dostojanstva i kičme.

  12. Ja ove konkretne i dobre predloge iz pisma gospođe Grubin ne primetih u „Danas“ u najbitnije – predizborno vreme. Takođe ne videh ni jedan jedini bilbord u gradu Beogradu gde bi građani bili vidno upoznati sa programom konkretnih akcija. O tv debatama da i ne govorimo. I čime se onda „borbeni“ deo opozicije bavio uoči junskih izbora???

  13. Kad čovek ulazi u svinjac mora da zna šta ga čeka! Prema tome ovo kulturno i vaspitno pismo obrazloženja je sebični bezobrazluk jer niko nije dao glas za taj pokret da bi čitali ovakva s***a već da se BORE za bolje sutra, kako je i sama navela! Zašto si se uopšte kakndidovala!? Ma džaba sam glasao. Nikad više!

  14. Moja deca će ća, a ti ostaj ovde moli i kleči. Možda ti se otvori. Al onomad.

  15. Урниши
    Потпуно се слажем! зашто је сачекала да добије мандат па га сад препушта? И ја бих сигурно имала шта да кажем конкретно о побољшању квалитета живота, али то треба неко и да реализује. Свако ко учествује у политици не може лако да одустане

  16. Da li Ana sustinski zna sta hoce? Hoce da vodi ovaj program, pa jutarnji a sve radi par navrata i onda odustaje.
    Danas me razocarava sto ovo stavlja kao vest u ospte, verovatno samo zato sto stavlja Kreni-promeni u negativan kontekts.

  17. I sad da mi verujemo da je ovo napisala Ana Srbija ima talenat?

  18. Srbi kao i uvek na nivou.
    Komentarisu jedinu recenicu koju su shvatili.

  19. Auuuu… tacno mi je zao sto znam da citam! Ana, a sta mislis da se vise ne oglasavas uopste?

  20. Uprkos razloznim stavovima Ane Grubin, cinjenica da se povlaci iz ucesca u radu Skupstine zapravo demantuje i smisao tih stavova.jer oni imaju pravu specificnu tezinu ako se bori za njih ,a ne pise o njima uz molbu da to drugi ucine.

  21. Bravo, ovo je jedini konkretan plan koji vidim u poslednjih X godina. Kratko i jasno, ali podrazumeva da bi paraziti morali nešto i da rade…

  22. Znači sad je bitno šta jedna voditeljka rijalitija poručuje odbornicima i građanima.

Ostavite komentar


Politika

Ivana Parlić o razlozima zbog kojih je napustila Narodnu stranku: Ne prelazim ni u jednu drugu partiju 10

Ivana Parlić o razlozima zbog kojih je napustila Narodnu stranku: Ne prelazim ni u jednu drugu partiju

"Ostavku na mesto potpredsednik Narodne stranke podnela sam jer je za mene apsolutno neprihvaljiva podrška SNS-u, na bilo kom nivou. Posle podrške koju su odbornici Narodne stranke dali SNS-u na Vračaru i Starom Gradu, od ostatka Predsedništva sam tražila objašnjenje i isključenje iz članstva pomenutih odbornika...Kako nije došlo do njihovog isključenja, podnela sam ostavku", ističe u razgovoru za Danas Ivana Parlić, dosadašnja potpredsednica Narodne stranke, koja je i napustila NS.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.