Zakon ne dozvoljava da se Ana Grubin povuče sa izborne liste Kreni-Promeni: Hoće li pokret ostati bez liste na Vračaru?

Ostavite komentar


  1. I da sam se razmisljao da li da izadjem ili ne, sada bih izasao iz INATA. Ovoliko se trudite da nas zbunite, da nas obeshrabtite, e pa sad NECU da sedim ko baba kuci i da cekam da mi Djilas i Vucic odrede sta da radim. Dobili ili izgubili, Birajmo i Kreni-Promeni su jedine dve struje koje su se profilisale kao opozicija, ociscene od svog loseg kadra. Osim Aleksica, tu prakticno nema ni jedne osobe koja je ikada bila na vlasti. Znaci trazili ste nove ljude, ciste liste – evo ih na glasackom listicu.

    Ne zaboravite, ako sada izadjemo u velikom broju i glasamo za nove ljude, ubili smo dve muve jednim udarcem – i one stare zute i SNS. Keep calm and carry on.

  2. Sada će neko još da objavi kako je bivša voditeljka sama odustala.. prljave igre. Vračar i Stari grad su trn u oku režimu. Te dve opštine su osvojili bojkotom opozicije pre četiri godine. Do tada su na njima najviše mešetarili i krali a ipak gubili. Sada živi nisu ako ne istisnu Savu, a paralelno su lansirali nekoliko fantomskih lista na koje su prebačeni potpisi za Savu. Opšti kriminal institucija na koje poslušno pravosuđe neće reagovati.

  3. Stasa pa valjda su pismemi toliko borili se za nesto da sprece a onda oni to nesto naprave.

Ostavite komentar


Politika

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren 10

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren

Bivši predsednik Ustavnog suda i bivši rektor Univerziteta u Prištini Enver Hasani izjavio je danas da premijer Aljbin Kurti insistira na potpisivanju Ohridskog aneksa pošto je shvatio da je prevaren od lokalnih i međunarodnih savetnika, i da su postignuti sporazumi nepopravljivo štetni za Kosovo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.