Analena Berbok pred izbore u Srbiji: Ogromna zabrinutost zbog tendencija nacionalističke propagande

Ostavite komentar


  1. Oni zele novi rajh,V.Putin je to prepoznao i nece dizvoliti da se nacizam ponovo povampiri.

  2. Da, u pravu je Berbokova, ne moze se sedeti na dve stolice, imati puna usta „evropskih vrednosti“, istovremeno osudjivati rusku agresiju i podrzavati rezultate agresije na Srbiju, pricati price o zastiti integriteta Ukrajine i istovremeno sponzorisati albanski separatizam i krsenje medjunarodnog prava, od Zavrsnog akta iz Helsinkija, preko Odluka Badinterove komisije do R1244. Ili, osudjivati nacionalisticku retoriku u Srbiji a istovremeno podrzavati velikoalbanski fasizam koji sprovodi Kurti na severu Kosova i u odnosu na Srbe. Nemacki Zeleni, Viola fon Kramon ili Berbokova imaju veliki doprinos u jacanju nacionalizma u Srbiji.

  3. Gdja Berbok je iz stranke Zelenih, naslednici Hitlerovog nacionalsocijalizma sto javno deklarisu. Gdja Berbok nije znala gde je Ukrajina kad je poceo rat tamo vec je mislila da je na poziciji Bugarske, nije mnogo promasila, samo pola Evrope na sta joj je Zaharova rekla da se vrati u skolu i nauci geografiju. Tamo kod njih ce izbori i ove Zelene ce zbrisati kao da nisu ni postojali pokazuju sva istrazivanja i kvote kladionica. Gdja Berbok nije relevantan sagovornik ni za sta u vezi Srbije.

  4. „Ogromna zabrinutost zbog tendencija nacionalističke propagande“
    – A „ogromne zabrinutosti“ zbog široke i duboke korupcije i kriminalizacije društva i raznih vitalnih sistema po običaju nema !?

  5. Frau Dr. Annalena Baerbock, лепо је видети да се неко још брине о нама, овде у Србији. И ми бринемо бригу, велику бригу о опстанку народа и државе и гајимо велику наду у повољан исход избора, повољан за измучен и преварен српски народ.

  6. Političarka nemačkih Zelenih posebno je ukazala na „dosadašnji neuspeh da se garantuje jednak pristup medijima svim političkim kandidatima“, a govorila je i o pritiscima na birače i zloupotrebi javnih funkcija i resursa od strane Vlade Srbije. „Zato je važno da pažljivo pratimo te stvari i kada je reč o ovim izborima“, naglasila je Berbok.

    Da nam je Nemacka „ljuti neprijatelj“ u EU to smo imali priliku vise puta da čujemo i od samog predsednika Vučica ali ono sto jos uvek nije jasno jeste to „odakle njima sve ove informacije o stanju u Srbiji“ ?
    Prosto ne mogu da verujem da „ruski humanitarni centar iz Nisa“ snabdeva Nemaccku ovakvim informacijama !

  7. Dosta obećanja i lažn
    e brige za Srbiju.Kad
    bi stvarno bili za de
    mokratske tekovine,o
    vu vlast bi stavili na
    stub srama,gde joj je
    mesto.Ovako,truć,truć…

    .

  8. Pre neki dan bila je nekakva „proslava policijskih snaga“ na Kosovu na kojoj su ucesnici, albanski policajci ili sta li su, na sebi imali zakacene simbole Velike Albanije, Kurti je tom prilikom imao nadahnuti nacionalisticki govor, lupetao o „nasledju i vrednostima uck“, paraleno se ti isti ubrzano naoruzavaju… E to bi trebalo da zabrine Berbokovu.

  9. I mi smo jako zabrinuti zbog nacionalizma, nacizma, neslobode stampe, odnosa prema migrantima u Nemackoj.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.