Analitičar EP: Kretanje Srbije ka autoritarizmu moglo bi da bude prepreka ka EU

Ostavite komentar


  1. Svi ga dobro znaju, kao zlu paru. Cekaju da ispuni obecanje u vezi KiM, pa da ga predaju pravdi,

  2. Sve znaju i sve je jasno… Drze ga samo da bi zavrsio „posao“, posle toga pustice ga niz vodu… a dotle, ko prezivi pricace…

  3. vucic je naj jaci politicar i naj mudri u srbiji odkad je srbije on pobediva sve bez metka ziveo predsednik i S,K,J,

  4. Gospodo iz EU……stvarno ste primetili da je ovde manjak demokratije i da vlada despotizam i zakon jačeg i bahatijeg ?? Svaka Vam čast na veličanstvenom zaključku !

  5. Koliko čovek mora biti zatucan da to tek sada primeti. Pa Vučić je na političkoj sceni Srbije već tridesetak godina, i nije se uopšte menjao.

  6. Cesto mi smeta dociranje velikih demokrata sa zapada, ali ipak se mora priznati da ovaj clanak ukazuje na neke nase probleme, naglasak na NEKE, a ima ih jos puno vise. Kada pomislim na ono „snadji se druze“ ili pljuvanje po cesti, smuci mi se. Interesantno da se takvi „nasi“ vidjaju svugdje po svetu. Najodvratniji su nasi mediji, tu je bas korupcija i diktatorska moc, zasticeni su kao svete krave.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.