Analiza Pravnog tima liste „Šabac je naš“: Ozbiljni dokazi za krađu izbora

Ostavite komentar


  1. Pa šta?
    Sve je to lepo, vi ćete sastaviti sasvim utemeljene prijave, potkrepljene dokazima, sve po propisu. Ali te prijave ćete podneti – kome? Vučićevom pravosuđu.
    To znači da vam isto dođe i da ih podnesete u Vodnu zajednicu ili Udruženje pecaroša u donjem toku Dunava.

    1. Niste u toku. Ovo se ne radi zbog poverenja u institucije RS, već zbog interesa treće strane koja štiti svoj kapital i ne da Šabac SNS-u.

      1. Nije Vam lako, ali nemojte odustati od onoga što je časno i pravedno. U našoj državi su mnogi zaboravili šta to znači, pa im je bolje i lakše da zabiju glavu u kastuk i tvrde kako su nemoćni.

  2. A tih 123 glasača su “ slučajno“ aktivisti Zelenovićeve stranke? Baš verodostojno! Kako bi drugačije?! Šta bi sa onima koji su potpisali da su izbori 21.juna bili regularni? Jesu lì i oni u ovih 123? A mi se zakopčavamo na leđima…Kako je šerifu slatka njegova fotelja!

    1. Ajde ne laprdajte. Pa Zelenovic reče u utisku da je Šabac jedino mesto gde je moguce održati izbore i da zato izlazi na njih. Djilas ga podržao i gle čuda izgubio i šta sad. Pa brate priznaj poraz. Kako ste svi isti kad si opozicija onda je kradja a kad pobediš sve je ok. Sjašite nam svi sa vrata jer se u Srbiji politikom bave samo oni koji bi da nas pljačkaju. Da neidem predaleko žuti opljačkaše i pozatvaraše sve firme, ovi dodjoše pozapošljavaše sve svoje članove lopovluk na nižim nivoima vlasti pa ko veruje u političare taj je zreo za ludnicu. Kraj !

  3. I šta sada. Ja radim na izborima od 1997 godine. I trudim se da taj dan posao obavim časno. Sve ove pritužbe koje je dotični naveo nebi postojale da nema opstrukcije od određenih lica. Avaj i to da sklonio na stranu. Ima 53 prigovora pa i da ih i prebaci na svoju listu da to budu 53 glasa za tebe. Opet si izgubio. Nebitan je pobednik vec je bitno da u Srbiji nemože čovek da se pomiri sa porazom i da pokuša da se spremi za narednu utakmicu bolje. Jer koliko god da sudija ili protivnik vara i igra kvarno ako si bolji pobedićeš. Ajde opozicijom probaj jednom na o u taktiku da odigrate možda uspete nešto i da postignete a do tada rad red i disciplina. HVALA

  4. Ja se ne krijem iza bezimenog profila i laznih nadimka, zato bih pitao sve vas „urednike“, pa „nezavisne novinare“ zašto u vašim tekstovima nema i priča drugih ljudi i šta je to zbog čega vas zelenović i pojedini moćnici u šapcu drže u šaci. Ja mogu da nekog nevolim, ali kao novinar sa OBRAZOM i DOSTOJANSTVOM osećao bih obavezu da napišem pravu istinu: da su krali i ucenjivali i jedni i drugi i u cilju istine objavio sve to pa nek me košta šta košta. Ovako je ovo samo još jedna potvrda da su novinari srbije prodajne duše i dno dna ljudskog roda

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.