Anasonović: Neprijatelj broj 1 ostaje Aleksandar Vučić

Sagovornici Danasa o tumačenjima i zastupljenosti u režimskim medijima, navoda protiv opozicije i njihove uloge u protestima "1 od 5 miliona"

Ostavite komentar


    1. Mislim da vise odgovara nekoj od „kultnih“ emisija kakve su „Parovi“ ili „Zadruga“. Tamo je „slava“ a, i vlasnici tih epohalnih projekata ne skrtare u novcu. Devojka, koja je shvatila da od skole i obrazovanja nema nista. Meni je od svega, najveci utisak ostavila njena kapa. Ostalo je sve vec vidjeno? U „Grandu“.

  1. Mora se priznati, odličan nastup u medijima!
    Samo ko je g. Anosonovic pre toga pripremao?

  2. Posao si završila,ispljuvala si sve one koje je trebalo,izdala si svoje drugare,mislila da si ti sve i otkrila ko te je,ustvari,i zašto tu poslao.U intervjuuVučića nisi ni pominjala i ovo što sada pričaš.Tvoja priča je maksimalno izkorišćena,posao odrađen.Za tri dana sve će se to zaboraviti,a ti se priključi žestokim opozicionarima:Čedi,Čanku,Vaciću,Šešelju……

  3. Sramno je davati interviju režimskom mediju.Što rekoše na jednom sajtu Blic je Informer.A o Škori šta reći njegovi sada ptotesti sa desetak demonstranata a nikom ne pada na pamet pa i on da se maknu iz protesta.

  4. „Šta je trebalo da radim ?“ zamislite, to je pitanje nekog ko je hteo da nas vodi u rušenje diktature ? Pa trebalo je to da kažeš odma kad su počeli protesti i kad se to događalo ili u najgorem slučaju kada si napustila „1 od 5“. Ovako si dobila etiketu nove Vučićeve pudlice jer si izašla u javnost baš onda kada to treba diktatoru da zataška najgore afere u istoriji Srbije.

    Aj ti sad polako u neko ministarstvo po zasluženu nagradu.

  5. Kaze Vucic ostaje neprijatelj br.1 a onda doda opozicija joj deluje isto kao SNS iako je bila kandidat za odbornika na listi DS. Ili je mnogo naivna ili je ubaceni element. Od cega ce se finansirati protesti nego od partija koji su protiv ove nakaradne vlasti. To ili sa novcem iz inostranstva koga nema jer je Vucic Sorosev igrac. Mozda novcem iz Rusije. A i tajming je izabrala najbolji. Hajde malo da skrenemo paznju sa Krusika i plagijata na otimanje protesta.

  6. Moze da vas bude i duplo vise, ovi protesti nisu zasnovani na cinjenicamai iz tog razloga nece imati nikakvog efekta. Bez veze je sto na takav nacin gubite dragoceno vreme, bolje ga koristite na pamtnije stvari, pustite vi politiku, idi kuvaj ajvar ako nemas pametnija posla.

    1. Daće, naravno, ali kao i uvek od naših para. Svoj novčanik taj ne otvara nikad.

  7. Naredna stepenica je celojutarnje gostovanje kod Sarape, pa jedna seansa sa Pinkovim “ekspertima”, pa Marić – ima toga čudo Božje, imace priliku da sve potanko objasni

  8. Zar originalna verzija nije bila ‘zlatna clanska knjizica’ djilasove Partije, jos na pocetku stvaranja protesta? Njen stav je previse lep da bi bio istinit: videcemo uskoro koji NVO stoji iza njega …

  9. Sama činjenica da njen intervju objavljuje Blic dosta govori o njoj i namerama cele družine koja potkopava proteste. Nažalost, nije ni prva ni poslednja koja ima ‘cenu’ u odbrani propasti Srbije (u režiji radikalsko-naprednjače- i podrepnih droć-broć partija).

  10. Shvatam da neko protestuje ali da izjavi da je neko neprijatelj broj jedan, e to mi vec pomalo zvuci kao mrznja!

    1. Tekst je pranje savesti a novina mora da pomene Presednika …stampa je stampa a sljampa je sljampa…

  11. Velika ambicija ubija. Dobila kaminion, pare i organizaciju mitinga pa umislila da je vila. Još jedna ambicija bez pokrića završila u trnju.

  12. Kada pokušavaš da ružno govoriš o drugima, ružiš upravo sebe. Zamislimo da, kada smo nezadovoljni ili ljuti na prijatelje, odemo kod onih koji su nam manje naklonjeni ili neprijatelji („neprijatelj broj 1 ostaje AV“) i ove drukamo i ružno govotimo o njima. Postoji nešto što bi moglo da se nazove čestitošću, lepim vaspitanje, lojalnošću. Sve to ne vidim kod Jelene. Vidim veliku želju da se vine iznad palanačkoh duha koji je u njoj. Ostao je samo pokušaj.

  13. Predsednik Aleksandar Vucic jedini radi za interese drzave i jedini ce imati podrsku na sledecim izborima

    1. Za njega (i bandu, naravno) svakako. Pokloniocima mrvice sa malo majoneza i po koji sokić (kada su dodatno aktivni). Ostali mogu da se isele ili da trpe dok ne ‘riknu’.

  14. Onda krenite sa pozivom na svoje proteste. Možete da se pojavite na TV Pink i da pozovete sve ljude dobre volje, ako ima takvih koji gledaju takvu televiziju, koji bi da spasu Srbiju od Vučića i njegove mafijaške družine. Možete li? Ipak, preosate Vam samo da ponovite gradivo iz političkog delovanja za osvajanje vlasti.

  15. Po onome sto si izjavila, s tobom su manipulisali politicari. Vasi prvi dani demonstracija bili su podstrek za sve koji su protiv korupcije i lazi koje su nam servirane. Posto su te iskoristili propali politicari, naravno da se podrska tvojoj kampanji, koja je za vecinu izgledala ispravna, smanjila. Kad budete razumeli da pomocu politicara koji imaju sumnjivu proslost, svejedno da li je to sadasnja vlast ili opozicija, imat cete vecu podrsku naroda. Za sada je narodu dosta prevara.

  16. Izgleda da je žešće pukla tikva u opoziciji čim se pojavila Anasonovićka i rešila da otvori dušu. Šta je povod, ne znam, mogu samo da nagađam – svađa sa Vojtehovski, jer joj mala smeta ili je Anasonovićku Đilas precrtao sa platnog spiska. Uostalom, ovo je dovoljan dokaz kakva je organizacija protesta i ko vodi te proteste, sa kojim ciljem i zašto.

  17. Ako neko misli da ce neke devojcice iz kruga dvojke,praveci selfije i
    samoreklamirajuci se “po beogradskom maniru”,mogu da “sruse”
    ovaj ukleti rezim ili je neznalica ili je naivan ili prosto,blesav.

  18. Vidi se da je politički nezrela i neobrazovana, čak bih rekao i neutemeljeno ostrašćena. Ako u ljudima koji imaju različite poglede od tebe vidiš „neprijatelje“ a ne političke protivnike, nećeš se ti u politici leba najesti.

  19. Rekla je to sto vec svi znamo. Sergeju je bolje da se vrati glumi, a Vojtehovska neka se bavi svojim poslom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.