Anđelković: Vučić će pokrasti sledeće izbore, opozicija da organizuje bojkot

Ostavite komentar


  1. Pored svih zahteva opozicija treba da doda još jedan , a to je da izborni cenzus bude 5% kao za vreme demokratskih izbora.

  2. Osnovni uslov mora biti zabrana fotografisanja svog izbornog listića. Tako bi se onemogućilo SNS-u da dokaže da član nije glasao kako je morao. Član će reći „Glasao sam za SNS, može da glasa za koga bilo, i niko mu ne može ništa, jer nema mogućnosti da dokaže da je glasao za SNS.

  3. Ma nisu samo mediji u pitanju, doveze autobusa iz Bosne koliko god mu treba, sa tek friško izdatim ličnim kartama
    I onda ih potrpaju autobuse i nazad
    Tako da ti otprilike politiku od mesne zajednice, preko sela, grada, čega god, uređuje neko iz Bjeljine, iako ti živiš 50 godina u Novom Sadu
    To je samo jedna od mogućih vrsta krađa, o ostalima da ne pričamo
    Kada su lokalni izbori onda masovni egzodus promene adresa prema gradu gde su izbori… i tako redom

  4. Bojkot je jedino real
    no rešenje jer dobro
    je rečeno,da guraju
    glavu pod giljotinu
    ako pristanu na Vuči
    ćevu prevaru.Ili prom
    ene uslova za izbore
    ili B O J K O T….

  5. – Bojkot ni u kom slučaju regularna opozicija ne treba na organizuje jer to direktno ide na ruku A Vučiću.
    – S obzirom na stanje u biračkom telu, mislim na onih 52-53% što izlaze redovno (i od kojih 20-25% glasa i glsaće za naprednjake), jedino što toj opoziciji ostaje je da se maksimalno angažuje na motivisanju onih ostalih 50-ak posto koji na izbore ili ne izlaze uopšte ili retko kada.
    – Njima treba objasniti da je krajnje vreme da se i A Vučić i cela bulumenta njegovih kumova, kadrova i sl. mora skloniti sa svih nivoa vlasti i da državni organi moraju funkcionisati prema Ustavu i zakonima a ne prema ćefu jednog čoveka (čoveka !?). Inače ćemo nestati i kao država i kao nacija.

  6. Gospodine Anđelkoviću on će da namesti opoziciju lažnu kao i u predhodnom periodu, opozicija mora da se izbori sa svim problemima. Prvo ovo što pričate, sigurno projektuje izbore što je radio i Dodik. Moramo da se organizujemo i da čuvamo svako biračko mesto i kutije. Znamo skim imamo posla.

  7. Čini mi se da izbora neće ni biti, isuviše afera sa i oko Vučića i pritisak EU pa mislim da se neće usuditi da ide na prevremene izbore.

  8. To je to pokrao na ulice i nasilno preuzimanje vlasti . Drugačije nemogu da pobede. Jel nemaju nikakav plan program …

  9. Pa on (nepomenik) je SVE izbore do sad’ a koje su on i njegova sekta organizovali,“pokrao“ !!! To znaju i vrapci i EU i SAD i … i šta ????!

  10. Kakav crni bojkot SNS botu jedan. Izborni uslovi se nece nikada promeniti. Opozicija mora da udje u skupstinu i opstine jer jedino tako moze ista da se uradi i privuce neka paznja.

  11. E svasta. Trazili izbore a SADA zort. Oni bi hteli izbore Ali da
    ucestvuju Sami. E nece da moze. Stanite na crtu, dovedite posmatrace i kontrolore. Mozete samo da posmatrace kako narod glass za Vucica.

  12. Ne zboriš loše…mada si ranijih godina duvao u taj vlasni rog samo zato što je to botoksiranom iz kremlja odgovaralo.

  13. Vajni analitičar i dušebrižnik Srbije i srbstva, poziva na bojkot izbora koje su opozicija tražila, kakav apsurd. Baš pametan predlog, neznam da li će on biti na nekoj listi i čijoj?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.