Anđelković: Jeremić je ozbiljan kandidat

Ostavite komentar


  1. Koliko je Jeremić ozbiljan kandidat ne bi izlazio sa tako neozbiljnim izjavama u javnost i sebe prikazao malicioznim.

  2. Andjelkovic prica i navija za onoga ko ga unajmi. tako mi izgledao kao ozbiljan analiticar ali posle ovoga sada ne znam sta da kazem. Ocigledno navija za zute i ovde se pokazao.

  3. Sta prica ovaj Andjelkovic? Kakav Vuk Jeremic? Smesno su sa ovim reklamiranjem toga Vuka jer mislim da nema neke razlike izmedju Vuka i Sutanovca. Ista su oni skola.

  4. Ne delim mišljenje gospodina Anđelkovića, po meni je Jeremić običan karijerista, a narod takve ne prihvata tek tako.

  5. Svi misle da su Bogom dani da budu predsednici Srbije. Realno gledano, predsednik će biti onaj koga podrži Aleksandar Vučić, tako da ostaje da vidimo ko će biti njegov izbor i nema šta da se spekuliše na tu temu više.

  6. Ovaj me podsetio na onu: nema tog analitičara koji neće biti objektivan za 100 eura.

  7. Jeremić je izgubio politički uticaj u Srbiji, teško da će on moći da stvori neku ozbiljniju političku partiju.

  8. Realno gledano pojava Vuka Jeremića na političkoj sceni, najviše može štetiti opozciji, jer mu je to ciljana grupacija, teško da može bitnije ugorziti biračko telo SNS

  9. Ako se "predsednik sveta" V.Jeremic kandiduje na predsednickim izborima Srbije
    naljutice sadasnjeg presidenta Tomu-diplomu koji je vec kaparisao drugi mandat izjavivsi "da zbog naroda Srbije zeli da se zrtvuje" i nastavi spavanje u protokolarnoj i dobro placenoj predsednickoj fotelji.

  10. Jeremic mozda jeste obrazovan i pametan ali je njegovo u Srbiji proslo padom DS-a i Tadica i dobro je sto je tako, jer ne mora uvek da znaci da neko pametan i obrazovan ume da vodi drzavu i narod

  11. Ma njegove glupe izjave pokazuju koliko je on ozbiljan kandidat, ko će njega da podrži kad čovek ne zna ni šta priča.

  12. Ja se apsolutno ne slažem sa konstatacijom Anđelkovića, Jeremić nikako ne može biti ozbiljan kandidat jer nema apsolutno nikakav kvalitet zbog kojeg bi narod glasao za njega,

  13. Da li ovo znači da nam vođa poručuje da treba da glasamo za Jeremića? Da li je on njegov izbor, pa nam to preko Anđelkovića poručuje? E, baš neću!

  14. Moze biti ali ne mora da znači. Vidim da je njemu da dobije sto jace sponzore i donatore, navadio se da u Njujorku zivi na visokoj nozi a troskove mu placala majka Srbija.sada je to sve nestalo i čovek mora da se obezbedsi za buduće stare i crne dane.Čitam u dnevnoj stampi dobio 200.000 Eura od ambasade Qatara. Vidim i Miskovic je spreman da odresi kesu pa taj će da se naflita i za treće koleno pokolenja.Boli njega uvce za izbore , njemu je samo do **suski**

  15. Andjelkovic je neozbiljan par(an)aliticar. Nije cuo, ili se pravi da ne zna, da Jeremic nikad nije zavrsio nikakav fakultet nego koledz-visu skolu, ni Kembridz, Ni Oksford,nista. Zato nikad nista nije smeo ni da verifikuje u Srbiji jer nema sta. Nema radnu knjizicu, a 41 godinu zivota. Zivi na Menhetnu, a na Vracaru ceka stan kupljen novcem Agrobanke. Od diplomatskih uspeha je Kosovo dobilo presudu Medj suda pravde da je nezavisnost legalna. Genijalno,zar ne?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.