Andrić Rakić: Srbi sa severa Kosova na dogovor oko plaćanja struje gledaju kao na izdaju

Ostavite komentar


  1. Koja je to zemlja dembelija gde se ne placa struja?Ovo je naucna fantastika!!

  2. Nije problem placanje struje za normalno domacinstvo , nego je problem sto ne mogu da ukljuce silne masine za kriptovalute , jer trose mnogo struje a da placaju ne isplati se

  3. Zivim u Kanadi.Ako ne placam struju iskljuce mi je.Ako ne placam porez za kucu oduzmu mi je.Sta je tu cudno.Na ovoj hladnoci ako ne placam plin za grejanje iskljuce mi ga.Sve se u svetu placa pa i na Kosovu!

  4. Pa ako ja sa minimalcem i ucestvovanjem u odbrani Kosova,placam struju,mogu i svi oni ! Mozda onda necu-necemo biti na minimalcu !?

  5. Dok sam zivio u Bosni znao sam kako krasti struju.Sada su se i oni opametili pa stavljaju brojila na bandere prije kuce.Ne moze covek vise ni posteno ukrasti!

  6. A u čemu je problem da plaćaju račune za struju? Koja je tu „izdaja“ u pitanju? O čemu mi pričamo?

  7. A da prestanemo svi u Srbiji da plaćamo struju jer su masovna isključenja nemoguća??

  8. Na Kosovu se nista nije placalo jos za vrene Tita, to je od rodjenja bazceno da be placa besto sto sav normalan svet placa. Ne shvatljivo je da neko smatra izdajom placanje racuna za struju. Pa nemoj da koristis istu ako neces da platis, niko ih ne tera.

  9. Nije tačno da se struja nije plaćala 30 i više godina, okolnim putevima je plaćaju svi građani Srbije!

  10. E, gde to na svetu postoji, da se struja ne placa,…, a da se ima.
    Znaci radi masina, tv, komp…..

  11. Nista braco kad su vam toliko mrski ti racuni za struju, dodjite pa zivite na primer u gojbolji, tad je vec druga prica kada ti je dete svakog trenutka ugrozeno od strane 200 000 siptara koji samo vrebaju da nadju nekog samog, vise nije prijatno, e da taj siromah ne bi otisao sa kosova drzava mora nekako da ga zadrzi olaksicama, na primer da mu drzava placa struju, a konkretno da drzvava od 7 000 000 stanovnika placa struju za jos dodatnih 50 000 srba sa severa, drago mi ne sto ste kao neokomunisti sacuvali u sebi to malo deljenja pa vam verovatno ni to nece biti problem, a da ne pominjem cinjenicu da se struja ne placa iz principa, jer pare idu kosovskoj vladi, a matici srbiji, upravo zato je tu nastaje problem, jer ne zelimo da placamo struju siptarima koji su nas do pre 20 godina masakrirali, a i dan danas prave incidente, provociraju, pa cak i fizicki napadaju omladinu hladnim oruzijem. Sramota za jedan narod u sta smo se pretvorili :/

  12. BOLNO , JESTE NAVIKNUTI NA NEPLACANJE I GORIVO NEMOJTE DA PLACATE SVE ZA DZ .RUDARITE JAJARITE ALI STE ZATO VECINSKI VLASNICI KOPAONIKA . PA KAKO ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.