„Na sednici Predsedništva stranke razgovaraćemo sa oba naša člana, i Oliverom Antićem i Vladimirom Cvijanom. Pitaćemo ih šta je problem u SNS, da njih dvojica ne mogu da budu na istoj liniji stranke i svih ostalih članova partije, kada je borba protiv korupcije i organizovanog kriminala u pitanju.

Da li je to lični interes? Da li želiš nekog da zastupaš? Nije problem, zastupaj ga kao advokat, ali reci to svojim kolegama. Na sednici Predsedništva reći ćemo im jasno – ne možete da budete nikad ni najmanje oružje u borbi protiv Aleksandra Vučića, jer onda ne zaslužujete da budete među nama, i kraj“, najavio je u izjavi za Danas Bratislav Gašić, potpredsednik SNS, najavljujući događaje na sednici Predsedništva naprednjaka održanoj juče predveče.

Gašić je istakao da će stranka „svim svojim potencijalima da stane iza svog predsednika Aleksandra Vučića“. „I tu nema diskusije. Mislim da je trenutno najvažnije šta radi Miroslav Mišković i na koji način pokušava da napadne Aleksandra Vučića“, zaključio je Gašić.

Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović najavila je da će Predsedništvo raspravljati o „aktuelnoj političkoj situaciji“, posebno imajući u vidu napade na stranku i Vučića. „Ljudima koji su povezani s kriminalcima nema mesta u SNS“, kategorična je Mihajlovićeva.

Upitana da prokomentariše napade iz kabineta predsednika Tomislava Nikolića na predsednika SNS Vučića, Mihajlovićeva je rekla: „Naš stav je da, nevezano odakle napadi dolazili, onima koji sarađuju sa kriminalcima nema mesta u SNS. Postoje procedure i načini kako će se to rešavati, i mi ćemo o tome razgovarati.“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari