Antić: Imamo dokaze da nas prati VBA

* Zakon o VBA i VOA: Agencije dužne da tačno, istinito i potpuno pruže obaveštenja o prikupljenim podacima o ličnosti i o podacima od javnog značaja * Stojanović: Logika i pravila vojne subordinacije nalažu da se na ovakvim manifestacijama ne govori posle najstarijeg starešine
Predsednik Vojnog sindikata tvrdi da ministar odbrane nije demantovao da su njihovi članovi praćeni

Ostavite komentar


  1. Haha, pa ovi nisu u stanju da neopazeni prate vojne sindikalce. Pa kako bi onda pratili strane agente, teroriste i slicno!?

  2. Ha, ha, koliko bahtosti ministra i udvorništva. Direktor VBA je popuno samostalan u obavljanju funkcije i ministar ga u tome ne može ogranišavati. U suprotnom ko držvu štiti od kormiranog ministra. Nase bezbednosne agencije su navokle i takav metod rda praktikuju da vse znaju gradjanima Srbije ali o neprijateljima Srbije NIŠTA. Inače koja optužnica protiv zločina u gardjanskom ratu, prema civilima srpske nacionalnosti su dokazane?

  3. Која параноја, малко мила! ЊЕГА да прате!? Заиста човек нема представу о сопственој (без)вредности!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.