Antić: Navijam da Dačić bude premijer

Ostavite komentar


  1. ENO VAM Koraxa Za Najubedljiviji,i jedini PRAVI,,Komentar,,Povodom,,Izbora,,Premijera,,.i Retko viđene ,,elitne,,svite,, u svetu,,Mu.Specijalno,,odabrana ,stara blatokratija,,i,specijalno nastrojena dinastički opredeljena ,,spasiteljska,, garnitura.,,Uspesi,,su IM,,ENVEROVATNI,,Po prerano odsutnom,,i nazaboravnom Neši Leptiru.,

  2. Za premijera Srbije najbolji bi bio Palma iz Jagodine. Palma ima stav i frizuru poput Teli Savalasa -Kodzaka tako da moze neko u Evropi pomisliti da je u Srbiji doslo do demokratskih promena. Dovoljno za pocetak.

  3. Ja navijam za moju babu Smiljanu da bude na celu vlade.Zasto ne bih navijao za nju kad ima skoro sve sto je potrebno za tu vaznu funkciju.Zavrsila je fakultet,zaljubljena je u politiku kao Dacic.Govori dva strana jezika Engleski bolje od Dacica.Polozila je pocetni tecaj.Navijam za razliku od Antica za moju skolovanu babu iako znam da nece imati sansi jer nije clan ni jedne politicke stranke koja je na vlasti.Steta!!!!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.