Antić: Ovo nije incident, ovo je organizovano rušenje države

Ostavite komentar


  1. Rušenje države i rušenje Vučića su dve različite stvari za sve normalne, časne i poštene ljude. S druge strane, za ograničene, nečasne i nepoštene kriminalce te dve stvari su potpuno iste jer za njih važi: „Država, to je Vučić.“ Tako su mislili i neki Francuzi nekada davno i svi znamo kako su završili.

  2. A jel imamo mi drzavu da te pitam ili imamo samo Vucica on drzava sud ministar lekar epidemiolog sve u sve se razume a bez dana radnog staza van politike o kojoj ti drzavi pricas .

  3. Uvek se obradujem kad se pojavi ovaj pampur, pa nam još nešto i saopšti.

  4. Vama socijalistima i ovim prerušenim radikalima je mesto u političkoj istoriji. Čega god se dotaknete upropastite i sa vama mira nema, ni srpskom narodu, a ni narodima u okruženju. Ako neko kao ova vlast i njen predsednik koji je od svog položaja napravio sve ono što on nije po ustavu i koji ga time sramno krši i koji nema nikakvu političku kulturu već se ponaša kao kabadahija koji vredja u javnosti sve i svakoga, onda se ne ruši država Antiću već takav čovek i ljudi koji ga podržavaju, kao ti na primer, i uopšte ruši se takva vlast. Tako se to radi da ljudima koji nisu skloni kompromisima i demokratskoj političkoj borbi već uzurpaciji i otimanju slobode narodu koji je i stvorio državu da mu tu slobodu obezbedjuje.

  5. Ti Anticu bolje da cutis. Ako bude pravde zavrsices u zatvoru kod svoga Zeta Dr Zarubice sa kojim si prao pare od namestenih tendera za Aerodrom BG, Eps i narkotika preko off shore firmi na ime tvoje Majke i Sestre. Samo cekaj da ispliva sav mulj na povrsinu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.