Antić (SPS): Šapić ima našu podršku, želimo da nastavimo da razvijamo Beograd 1Foto: Printskrin / N1

Odbornik Socijalističke partije Srbije (SPS) Aleksandar Antić izjavio je danas na sednici Skupštine Beograda da će SPS i Jedinstvena Srbija glasati za izbor Aleksandra Šapića za gradonačelnika.

„Na ove izbore išli smo sa zajedničkim izbornim programom. Poštujemo pre svega izbor Srpske napredne stranke. Šapić ima našu podršku i iskrenu želju da nastavimo zajednički da razvijamo Beograd“, rekao je Antić.

Kako je rekao, kao neko ko je pre Nikole Nikodijevića vodio gradsku skupštinu, Beograd je sada značajno bolje mesto za život nego pre 10 godina i Beograd je napredovao.

On je rekao da je bruto društveni proizvod tripliran, a prosečne plate i penzije više nego duplirane.

Antić je istakao da je završena obilaznica oko Beograda kao kapitalni projekat čime se dramatično promenio kvalitet života u Beogradu, da je završen novi Klinički centar Srbije, glavna železnička stanica Prokop, dok je aerodrom u fazi jedne dobre modernizacije i jedan od aerodroma koji beleži rast putnika.

On je dodao da je Beograd konačno sišao na reke i da je Beograd na vodi unapredio kvalitet života u Beogradu, navodeći da vlastima u gradu predstoji uređenje javnog prevoza, ali da su to problemi koji traju decenijama.

Antić je istakao da su pred Beogradom veliki infrastrukturni projekti poput izgradnje pratećih sadržaja za specijalizovanu izložbu Ekspo 2027, izgradnja nacionalnog stadiona, izgradnja glavne železničke stanice, beogradskog metroa i Bulevara patrijarha Pavla, novi Savski most, pešačko-biciklistički most do Ade, Prirodnjački muzej, filharmonije, javne garaže i druge stvari.

„Nije to nešto što Beograd i Beograđani mogu da čekaju decenijama, već nešto što treba uraditi u ovom mandatu gradske vlasti“, rekao je Antić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari