Antić: Smajli za saradnju sa SNS

Ostavite komentar


  1. Siguran sam da ce Ivica Dacic kao iskusan politicar nece sebi dozvoliti da se kocka, uveren sam da ce ostati uz SNS. Jer nema nikakve potrebe da bude sa nekim drugim, jer sto bi menjao nesto sto je jako dobro i sto je kako treba i na mestu kao sto je SNS i svi koji su u stranci. On ce se drzati one sportske teorije da tim koji pobedjuje se ne menja jer ima pobednicki mentalitet.

  2. Rejting SPS-a zahvaljujuci Dacicu i njegovim vernim poslusnicima zbog funkcija i udobnih fotelja koje su dobijali ,Aleksandru Anticu i Slavici Djukic Dejanovic je toliko opao da bi stranka dozivela fijasko ako bi se sama pojavila na izborima u glavnom gradu.Dacic se vesto ubacivao u svaku vladu koja bi se formirala i dobijao samim ulaskom u vladu funkcije koje su on i njegovi poslusnici delili medju sobom iako nisu bili prave osobe kada su sposobnosti u pitanju.Lideru SPS-a je bio bitan samo njegov rejting ,funkcija i udobna fotelja a rejting SPS-a mu nije bio bitan i uvek se trudio da ispuni prvo svoje zelje ako nesto ostane svojim poslusnicima a ostali i nisu bili bitni zato je svima jasno da ce se SPS pojaviti na listi SNS-a

  3. SNS i SPS će nastaviti saradnju, i u budućnosti, samo može da se priključi i SRS.

  4. Beogradski izbori ce pokazati koliko je Srbija napredovala i ne zeli da se vrati u one bedne, zute godine.

  5. Verujem da ce se uspesna saradnja i dalje nastaviti i da ce sve ici kako treba kao i do sad.

  6. SPS prepoznaje i zna sta je dobro i vide da nasa zemlja sve vise napreduje i postize sve vise novih uspeha.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.