Antić: Trideset godina nije smetalo što su albanske vođe trgovale organima, a onda je veoma zasmetalo kad su htele da se dogovore sa Srbijom

Ostavite komentar


  1. Čedomir ja sam mislio da si ti pametan čovek.Kako možeš predlagati isti način kako je i Hrvatska vratila Krajinu.Po tebi kao da je NATO podrška Srbiji kako je bila Hrvatskoj.Sad je taj isti zločinački NATO podrška Šiptarima.Ti sigurno nebi otišao u prve redove da se boriš za povraćaj KiM u Srbiju.Lako je pričati,Vučić sigurno nebi trpeo ovaj bezobrazluk da nije okupatora.

  2. U bre nisam znao da Srba ima 1,1milion. Pa koliko nas ima tek sa dijasporom sigurno preko 30 miliona.

  3. Svaka Vam cast, gospodine Anticu! Sve ste objasnili veoma razumljivim recima.BRAVO!!!

  4. Ovaj je skroz abnormalan. Taman za ovu vlast koju imate!!!
    Sta prica covek? Kakva je ova bajka. A historicar!

  5. Cedomire očigledno ni ti kao i garnitura iz devedesetih nisi svestan još uvek da je pao berlinski zid,a očigledno ni danas danju.

  6. G. Antić po svom običaju naprica gomile proizvoljnih stvari i onda tobože konstituituise neke zaključke. Srećom dosadio je javnosti .

  7. Vidi što se mališa probistrio. Ma ko ludi su bez još entiteta. A i ta dva dolaze na za rešavanje. Mališa je bio mnogo mali kad je to bilo

  8. Sve je lepo rekao i smislio, samo nije rekao kako da se to izvede,kao i mnogi, koji ne daju Kosovo.

  9. Ja čekam da vidim kad će Rimskom carstvu da vrate Persiju i Egipat I sve ostale teritorije

  10. дорћол, 13. januar 2024. u 17.17
    Nije lepo ljude zavitlavati i vređati preko medija.
    Stvarno nije fer.

  11. I ovako pise profesor istorije, doktor nauka i ovome poducava mlade narastaje??!! Sta reci onda za neobrazovane i manje obrazovane. U ovoj zemlji je sve naopako.

  12. Kao sto Vucic ima pojma o pravnoj nauci, tako ima i ovaj istoricar o istorijskoj nauci. Jedino sto tu dvojicu opravdava je cinjenica da su Srbi i kao takvi raspolazu isprodprosecnom inteligencijom kao naconalnim fenomenom. Skolovani po srpskim „skolama“ i „univerzitetima“ njihovo znanje istorije se svodi na – Musa Marka – Marko Musu. Njima nije ni zameriti, pogotovu kad uzmemo u obzir da ni svi srpski lekari i medicinari, onako u kompletu nemaju pojma sta je to transplantacija organa, sta je sve za nju potrebno i kako se ona obavlja. Sve dok istorijska i medicinska nauka ne budu zabelezile bar nekakav minimalni napredak, „Zuta kuca“ i trgovina organima oketati ce se u mozgovima „akademski“obrazovanih Srba.

  13. Antiču koja republika srbska krajina ,Mi okupirali dio hrvacke jer smo bili vojno jači a krajinu nije priznala ni Srbija ako nisi znao .Jesi možda čuo za avnojske granice ,ako nisi knjigu u ruke i uči .

  14. U bre Ero, ima jedan izum, zove se intenet. E taj internet ima neku novotariju koja se zove Google. Na njemu možeš svašta da saznaš, pa čak i koliko stanovnika ima Republika Srpska.

  15. Antić je u velikoj zabludi. Istoričari, da bi bili interesantni šire zablude.
    1 – Zabluda je da smo „mi pobedili u 1. svetskom ratu“ – a u suštini smo vojnički izgubili i bez pomoći Francuske i Velike Britanije bi nestali.
    2 – Zabluda je da smo pobedili Nemce u drugom svetskom ratu, a opet smo izgubili i bez saveznika ( USA, SSSR i GB ) bi bili uništeni.
    3 – Zabluda je da nas SSSR1948 nije okupirao jer se bojao naših oružanih snaga, a iza nas je stajao ceo tadašnji severoatlanski savez i slao nam političku i ekonomsku pomoć.
    Kad se realno pogleda, kroz celu istoriju, nešto smo mogli da uradimo uz pomoć ( i to značajnu pomoć ) velikih sila.
    Put do ostvarenja interesa Srbije, vodi kroz kabinete u diplomatiji velikih sila. Tako je uvek bilo.

  16. Bla, bla, bla. Nerealno i neostvarivo. Moramo biti iskreni i priznati da je Srbija u bližoj prošlosti napravila neke katastrofalne greške.

  17. „Republika Srpska Krajina vraćena u sastav Hrvatske“ Има један проблем. Кад су хрвати повратили Крајину, имали су подршку САД, УК, Немачке, а и скроро целе ЕУ. Ми, осим РС и Руса (кад и колико њима одговара) смо као Робинзом Крусо са Петком. Е оно што су њих двојица радили, можемо и ми међусобно.

  18. Slika i prilika Filozofskog Fakulteta u Beogradu. Nije on tamo jedini sa tako „naučnim“ pristupom.

  19. Hej, covece! Srbija je izgubila rat! Kao 1918 Austrougarska, pa je deo Juzne Ugarske – Vojvodinu – kao ratni plen predala Srbiji!

  20. @Vidi, vidi
    Ja ću lično da dođem da te vodim na Kosmet, kad za to dođe vreme. Da vidiš kakvog ću patriotu od tebe da napravim!

  21. Gospodin spominje zutu kuce !!! Gde su dokazi ???
    Sta ako kazu albanci za hladnjace po srbiju pre su to srbi vadi albancima organe. Srbi zive u mitu, to su mitovi Bes dokaza.

  22. SA komsijamo samo dobri odnosi. Në sa kinom I
    brazilom ….. Ili SA rusijom I belorusijom.

  23. Nisam ni sumnjao da će ignoranti i komunisti ispljuvati Antića…ništa vi ne znate, u svojoj mrziteljskoj bedi čekajte da vas neko zove i plati vam piće ..uostalom to je vaša (danas)šnjica…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.