Antonijević: Borba za fer i slobodne izbore mora biti stalna

Ostavite komentar


  1. Ne propusta nijedan dan. Tako mu naredilo. I obecalo ambasaduru u Zenevi koju prosli put zamalo dobio. Trudi se mnogo vise nego na Pravnom fakultetu, koji je studirao 11 (jedanaest) godina, 1994-2005….

    1. Jeste studirao 11 godina, ali Marko Djuric 8, ali je morao da promeni fakultet jer mu taj drzavni Pravni nikako nije isao. E, sad, sta je bolje/gore – 11 godina ili 8 na dva fakulteta? Uglavnom, obojica ce uskoro u ambasadore, samo Antonijevic mora jos da se dokaze u jurisima protiv opozicije…

  2. Kako napisati „tekst“, a da se ne kaze bas NISTA, ne napadne ili kritikuje bas NIKO, da bude strogo NI O CEMU. Takav zadatak dobio u centrali. Dobio je i „autorski tekst“, naravno….

  3. Fond za otvoreno SNS drustvo i borbu protiv demokratije fer izbornih uslova nikada ne prestaje. Nesudjeni ambasador u Zenevi se bas unervozio, a i centrala mu izdala zadatak da nastavi. Sa cim? Besmislenim izjavama, autorskim tekstovima, mucenju vode, zamlacivanju opozicionih biraca. Nije jedini, naravno. Tu su i S. Basara i svi clanovi REM, pa „karijerni diplomata“ Zoran Milivojevic. Naravno, ima i ozbiljnijih koalicionih partnera vlastu, tu su i Ceda, Canak, Seselj, Draskovic, SPAS, POKS, pa i mnogi clanovi DS. Nekada je to bilo Krle Idol, ali je brzo provaljen i sada ne prolazi ta prica…

  4. Lik je tu da nas zamlacuje pricom da ce AV klan manje da krade i bije na izborima samo, ako Fond za otvoreno drustvo bude organizovao sesije sa Djukom i ostalim sns batinasima. Samo EU kao medijator i garant je prihvatljiv. AV NVO i GONGO organizacije stop.

    1. Dobio zadatak u Centralnoj otadzbinskoj upravi. Mada mu ne smeta, a i on je nizi referent vladajuce stranke, pa svi to rade. Naravno, razlicito im se zovu radna mesta, ali su svi na istom zadatku. I nesto cekaju. Ovaj vrlo konkretno – mesto ambasadora u Zenevi, koje mu zamalo promaklo prosli put. Ali, ako se pokaze, a pokazuje se…..

    1. Da, ali nisu nimalo neutralni. To „nezameranje“ se odnosi samo na vlast, vladajuce stranke i vladajucu koaliciju. Oni su deo vladajuce koalicije, ali imaju razlicita zaduzenja. Ali ih dobijaju na istom mestu, u centrali vladajuce stranke

  5. Ovakva podrska vladajucoj stranci je postojala samo jos u rubrici „Pisma citalaca“ u Politici 1989-1992. Ali tad je bar pisao Vucelic ili Mitevic i slicni. A koliko vremena bi Antonijevicu bilo potrebno da napise ovaj „tekst“ ako je pravni studirao 11 godina?

Ostavite komentar


Politika

Aleksandar Arsenijević: Srbima sa Kosova i izbeglička kolona bolja od ove situacije 8

Aleksandar Arsenijević: Srbima sa Kosova i izbeglička kolona bolja od ove situacije

“Na Kosovu je od Srba ostalo samo ono što nema kud i nema gde. Imamo dve opcije – odlazak u užu Srbiju u koletkivne centre ili da stvari uzemmo u svoje ruke i da se izborimo za svoja zagarantovana prava, na demokratski način i tihim otporom kao što smo i radili. Kad nema mira za narod, nek nema mira ni za vlasti”, navodi u intervjuu za Danas Aleksandar Arsenijević, predsednik Srpske demokratije, nedavno hapšen zbog duvanja u pištaljku.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.