Antonijević: Prvi deo sastanka u ponedeljak na FPN otvoren za javnost

Ostavite komentar


  1. Ne sumnjam u dobre namere TS, ali rade uzaludan posao. U Srbiji je na sceni autokratija koja je zarobila insittucije i primenjuje propise kako hoce. Zato sto pre pozovite izaslanika EU da Vucica ubedi da prihvati zahteve tima Protesta i da ih primeni. Jedino EU to moze da obezbedi, posto ima mogucnost da izvrsi pritisak. Ovako, organizovanjem okruglih stolova, TS preuzima veliku odgovornost za gubljenje dragocenog vremena i energije!

    1. Opozicija je postala nasilna,zeli vlast iako nema podrsku gradjana, tako da se bojim da ovi razgovori nece uroditi plodom.

      1. I ja mislim da nece uroditi plodom. Zameram nevladinim organizacijama sto se ranije nisu ukljucile u sagledavanje izbornog procesa. Kako to izgleda u praksi videlo se u Lucanima na koje je izvrsen pravi desant, ukljucujuci i batinase sa severa KiM. Jedino je CRTA podnela krivicne prijave proitv direktora JP iz Vojvodine koji su slali rdnike i vozila da „pomognu“, ali samo krsenje izbornih propisa nije obelodanjeno i sankcionisano. Da jeste, vinovnici bi bili sankcionisani i medjunarodna javnost bi pojacala prisustvo, kako bi se stvorili uslovi za kako-tako postene izbore. Sada je vremena jako malo i jedino resenje je da dodje izaslanik EU, kao Gonzales devedesetih, nakon cega je Milosevic morao doneti lex specialis!

  2. Ne mogu da se nacudim aroganciji tzv organizatora. Kakvo je to propozicioniranje na kasicicu ? Vec ste izgubili deo sagovornika zato i vec ste dobili nekoliko upozorenja. Ko ste vi da ponizavate siru javnost Srbije i takozvane sagovornike. Vi iz opozicije ako budete prisustvovali jos jednom ponizenju onda ste definitivno denuncirali vase kostimirane uloge kolaboranata sa aktuelnom vlascu.

  3. Nije ni logično da se razgovori vode u prisustvu novinara.Posle završenog sastanka izdaće se saopštenja.

  4. Razgovaraju i pregovaraju da se postuje izborni zakon…Gospode Boze pa gde to ima…Samo zato sto je jedan covek uzurpirao citavu zemlju…Nema nam druge nego BOJKOT…

  5. Tako ste i za prošli sastanak rekli da će biti emitovano prvih pola sata i slagali ste. To se više nikad nije pomenulo

  6. Sad se Biljana Kovačević Vučo „okreće u grobu“…ej šta zastupa Antonijević…koji bre dijalg sa kim? Čim vidim AV, Dačića znam da će biti ratnih vesti, dokle? Dok svi ne pocrkamo….Videla naslov i nemam nameru da čitam, …nego kako mi živimo tih 30 g? Evo demosten (ima tekst u Danas) je uradio anketu o upravnicima zgrada i pokazao da je narod nezadovoljan radom istih…Još jedan od 100 reketa koje plaćamo lažnoj (neuspeloj) državi koja 30 g sprovodi dibidus pogrešnu ratničku politiku, pa im u budzetu svake godine fali oko pola budzeta. Nisu od 1990 izvršili tranziciju komunističke privrede u kapitalističku, umesto toga vodili 4 rata, natovarili na sankcije, od kapitulacije u Kumanovu nisu izvršili lustraciju nego su nastavili gde su stali sa istom raničkom proruskom politikom…svi smo bankrot zbog toga, a neuspešna vlast jedino zna da reketira građane.
    Fajront, bankrot, nije vam jasno šta su rezultati Antoniću njihove politike? Ber resetovanja sistema nema Srbije….

  7. Da li ce sastanku prisustvovati i ,,eksperti“ iz Amerike, koji se ljute na eksperte iz Rusije?

  8. Da li ce sastanku prisustvovati i ,,eksperti“opozicije iz Amerike koji se pak ljute na eksperte iz Rusije?

  9. Stigao Djilas s mora, pa da pokaze boju! Teska posla da bilo sta mogu da se dogovore, kada je opozicija odlucila da unapred da do dogovora ne dodje!

  10. Bio sastanak otvoren za javnost ili ne svakako bi nako zavrsenog sastanka javnost bila obavestena o odlukama koje su na sastanku donete

  11. Stvorena je prilika da javnost bude upoznata sa svim bitnim stvarima koje će biti iznete na samom sastanku na Fakultetu.

  12. Kada će gosˈn Anto… i zvanično biti proglašen članom glavnog stana Savršene jediNe Stranke?

  13. ovim tempom gde se razgovara svakih 10 dana vi ćete rezgovore završiti tamo negde do kraja godine, pa onda par meseci dok se to ne sprovede i na kraju će sve biti gotovo posle izbora. da li vi smerate da završite ceo proces najkasnije u septembru ili je ovo samo zamajavanje domaće javnosti u korist „vođe“ ?

  14. Nemam nista protiv da sastanak bude otvoren za javnost, opozicija nema sta da ponudi i videce se njihovo pravo lice.

  15. Ovo sastanci potpuno bezbačajni, amateri N1 će zaista prisustvovati i prenositi uživo.

  16. Јесте ли обухватили парламентарну или сву опозицију? СЗС, као таква није парламентарна странка! Где су Радикали, ДС и још неки? Ако обухватате и ванпарлементарне где су: ДСС, Спас, Заветници, Вацићева десница и многи други? Не може Ђилас да одлучује у име свих других!

  17. Treba da bude narod ukljucen u ovakve razgovore, oni sami kada se sastaju definitvno nista ne resavaju.

  18. Jadno i bedno je to što opozicija nema politički program, a njihovo vodjenje države smo već videli, sve su rasprodali tajkunima, narod ostao na ulici a državne kase prazne.

  19. Разумем то да Фондови деле неке паре заинтересованима путем стипендија, плаћањем пројеката, скупљаају ваше паре за старе дане (ПИО) или за „бесплатно“ лечење…
    А овај фонд ми је мутан. Финансира га КО? Што би рекли Американци, а и Руси, Агент страног интереса, или чега већ.
    А и не видим шта има да се договарају. Народ већ шест месеци поручује свима који је то минимум његовог стрпљења…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.