Antonijević: Zašto bi Skupština mogla da zaseda za koji dan, a nije mogla u proteklih mesec dana?

Ostavite komentar


  1. Voleo bih da mi neko objasni zašto je kvaj tip važan i zašto se prenosi sve što on ima da kaže? Mnogi su sve ovo vreme govorili o istim problemima, ali mediji ne prestaju da forsiraju nekog NVO lika…

  2. U ime istine, molim vas objavite u kojim državama se parlament redovno sastajao i održavao sednice u poslednjih 2 meseca … Potpuno je deplasirano da zbog toga što se Narodna Skupština ne sastaje suze liju oni koji nisu učestvovali u radu NS više od godinu dana.

    1. Statistiĉar, poenta priče je kršenje ustava! A ne gde su patlamenti zasedali. Inače, svuda su zasedali. Parlament je morao u roku id 48 sati ds potvrdi ili poništi proglsšeno vanredno stanje. To samo govori u prilog koliko se bahato ponašaju najviši predstavnici vlasti, jer u parlamentu imaju većinu i mogli su to uraditi bez problema. Ovako šalju poruku: mi možemo sve, pa i da kršimo ustav. Mogu, ali je pitanje – dokle?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.