AP: Pobednik izbora na Kosovu neće žuriti da pokrene pregovore sa Srbijom, uvozna taksa ostaje

Ostavite komentar


  1. Ovaj „evropski Albanac, ekstraliberalnih stavova“, miljenik SAD i EU, kao i velikog broja enormnih glupaka u Srbiji koji misle da je on manje zlo od „evropskih multietničara“, kakav su bili Haradinaj i Tači, mene neodoljivo podseća na prodavca konja , koje sam vidjao po seoskim vašarima a, siguran sam, poznavajući mentalitet arnauta, da će on, po pregovore, biti desetostruko štetnija i gora ličnost od garniture, koja je trgovala ljudskim organima.

    1. Zorane bilo bi dobro,da molo bolje izražaš,nije on Arnaut nego je Albanac,nije ni konj da se prodaje po vašarima. Dolke god je primitivaca kao što si ti ,bitče „belaje“ na tim prostorima.Dole god u životu ne poštuješ drugu strane neče bit dobro.

      1. Hvala na komentaru. Tipičan način na koji reaguje 99% Vaših sunarodnika. Nije važno što gospodin Kurti ponižava i vredja gradjane srpske nacionalnosti odbijajući da prihvati ono što je očigledno odnosno pobednike na izborima, što je dužan po zakonima koje je donela i prošpisala albanska većina, već pokušava da Srbima nametne neke svoje Srbe. Meni je svejedno kako ćete se vi zvati ali, Albanci su u Albaniji.

    2. @Zoran K./// Po vama najbolje bi bilo da u Vladi Kosova Albanaca uopšte i ne bude pošto vam ne valja nijedan! Ko je osumnjičen,uhapšen,suđen i osuđen za delo trgovine organima? Zašto vam Dik Marti nije dao podatke o tome? Pričate paušalno a konkretno nemate ništa,al’ šta mari,bitno da se priča radi priče!

  2. Teški su i ovi ,,naši“ za pregovore, ali još teži su ovi njihovi… Traži (legitimno) priznanje, ali mu Pregovori nisu pripritet…. Mudrost, glupost ili provokacija…. U svakom slučaju , ono malo crnog ispod nokta Hilari Klinton….. Mrtva tačka…. Priznajte Kosovo i diži zid , kao Tramp prema Meksiku….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.