Apel DSS za odbranu Kosova bez odziva drugih stranaka

DS: Nemamo dilemu da je Srbiji mesto na Zapadu

Ostavite komentar


  1. Kada apel bude dostupan javnosti moći će o njemu samome da se govori, dotle ostaje velika rezerva prema svemu šta DSS radi. Upravo za vreme vladavine DSS-a, sa Koštunicom na čelu, bilo je urađeni više štete nego koristi kada je Kosovo u pitanju. U svakom slučaju, ni oni, kao ni Milošević na čelu SPS-a i bratskih bandi, niti današnji krimi vlastodršci SNS-a ne misle o ljudima koji su ostali da se tamo (na Kosovu i Metohiji) zlopate već samo kako da unovče (novčano ili politički, svejedno) situaciju.

  2. Ovde postoji jos jedan problem. Nekada su ovde bili Kelti (Skoti) pa da se i oni ne dosete ovog APELA pa da Kostunicinoj partiji ne zakomplikuju zivot.

  3. Ako je de-eses-ovcima toliko stalo do Kosova, što se lepo ne registruju tamo, povedu kampanju, pa poletni i bistri kakvi su, osvoje "više nego ubedljivu" većinu i onda rade s Kosovom šta hoće, a nas u Srbiji malo ostave na miru? Mi smo njih već ostavili…

  4. Nedavno gen Lazarevic je rekao da Vojska Jugoslavije koju s7 cinili 162 000 fobro obucenih vojnika sa davremenim naotuzanjem, dodajmo i 24.000 p0licajca, paravojne struktute 90-tih nije mogls fa pobedi UCK. Kos je tada Kisovo je ozgibljeno tako da yreba sevpomiriti i nemojmo se opeybponsdati ka u 90 desetim godinama vidi se da nismo nszalost nista naucili. 67

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.