„Apsolutista – to sam JA“

Ostavite komentar


  1. I sta kaze Vucic, koliko jos fali vremena (i „autorskih-bebapopovic- tekstove)da kao „pravi“ opozicionar preuzmes Demokratsku stranku?

  2. Odličan teks da je napisan u vreme kada je Tadić apsulotistički odlučio sam da stupi u koaliciju sa otpadom od broza i miloševića predvođen Dačićem simbolično formirajući vladu
    7.jula 2008
    kada su se ujedinila dva krila Brozove komunističke partije
    miloševićevo
    drpokratsko brozovo

  3. Puna podrška Lečiću ali mora da bude svestan da su sudija danas iz perioda Ds a a zna se kako sude.Djilas ima duplji dzep pa će lakše ubediti sudije….

  4. potpis faraona se oseća iza svake rečenice koju lekić izgovori. strašno na šta je spao. dostojanstvenija je goca čomić koja otvoreno radi za SNS nego ovaj.

  5. Kao ministar kulture Lecic je najveci doprinos dao sebi.
    Pored njega i Laza Ristovski izgleda simpaticno.
    Sto se tice para,a to njega najvise zanima, „ko o cemu, Lecic o postenju“
    Svima bi bilo bolje da je sledio primer G.Comic.

Ostavite komentar


Politika

Rama: Veštačko povlačenje paralela između Kosova i Ukrajine 7

Rama: Veštačko povlačenje paralela između Kosova i Ukrajine

Albanski premijer Edi Rama rekao je na 79. zasedanju Generalne skupštine UN u Njujorku da je Kosovo neodvojivi deo međunarodne stvarnosti. On je poručio da ruska agresija na Ukrajinu treba da služi kao zvono za uzbunu, ali da ne bi trebalo praviti paralele sa Kosovom, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.