Apsolutna dominacija Vučića na TV

Mediji su ubedljivo najmanje prostora dali kandidatu Luki Maksimoviću, alijas Ljubiši Preletačeviću Belom
Monitoring agencije Kliping: Informativne emisije na televizijama

Ostavite komentar


  1. Jedan sekund emitovanja na RTS-u je 27,000 dinara (sa PDV-om) puta 10580 sekundi je 285,390,000 dinara! Bravo Vučiću, tako se štedi!

  2. Osim na Pinku , nema nigde dominacije, na N1 Vučić je izrazito u negativnom kontekstu, kao i na Prvoj i to je naprosto činjenica.

  3. Tako su htelu mediji, i nije sve tačno, njih 1o su imali više vremena i pojavljivanja od Vučića, a svih deset su protiv njega.

  4. Problem je što on i sa mesta premijera nastupa kao predsednički kandidat. Zloupotrebljava funkciju, i to na najpoganiji način. A znamo da je maltene tokom celom mandata proovisao sebe, pa je ta kampanja prolongirana na više godina. To je jedna nadrealna i nakaradna situacija u kojoj mu mi dozoljavamo da se tako bahati.
    Nasuprot njemu, imaš Jankovića koji npr uopšte nema emitovanje predizbornih spotova na tv-u, jer čovek je svestan koliko je to džeparenje brutalno, a radi se o najozbiljnijem Vučićevom protivniku u trci za predsednika države. Pritom, od početka kampanje je snimio samo jedan spot koji kruži internetom – jutjubom i društvenim mrežama, a da ne govorim koliko je manje zastupljem u vidu bilbord reklama i plakata po Beogradu i drugim mestima, u odnosu na Vučića, Jeremića i Šešelja. Jedan od mnoghi razloga zašto ću glasati za tog čoveka. Dostojanstven i moralno čist, a pre svega jedan gospodin koji odlično obavlja svoj posao i to je do sada dokazao.

  5. Sinoc gledam dnevnik u 20 h na b92,vucica prikazuju u Kragujevcu u slici i reci minimum 3 min,povrh toga isao je i prikaz posete nasem bizmenu u trajanju oko 2 min. Ova tv kuca nije imala snimak Jankovicevog mitinga u Beogradu,samo je u par suvoparnih recenica voditelj obavestio gledaoce sta je rekao Jankovic.Isti stav ova kuca imala je i prema Vuku Jeremicu.

Ostavite komentar


Politika

Tepić (SSP): Sve laži i obmane SNS vide se na temi litijuma 10

Tepić (SSP): Sve laži i obmane SNS vide se na temi litijuma

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić kritikovala je vlast zbog toga što je za predstojeću sednicu Parlamenta pripremila dnevni red sa 60 tačaka od kojih, kako tvrdi "ni deset odsto ne može da se međusobno poveže", te da među njima nema ni jedne o litijumu, čijem iskopavanju se opozicija protivi.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.