Apsolutna pobeda naprednjaka u Kostolcu

Koalicija SNS-SPS od 21. odborničko mesto osvojila 15, dok su ostale četri liste dobile šest odbornika u novom sazivu Gradske Skupštine Kostolac

Ostavite komentar


  1. Naprednjaci su našli recept za rešavanje realnih lokalnih problema, pa me njihov uspeh i ne čudi. Čudi me samo opozicija koja nikako da svhati da na lolaku prolazi samo rad i rezultati rada, a ne "velike" teme.

  2. To cisto zagreva pred beogradske i ako opozicija vec proglasava pobedu a izbori nisu ni raspisani.

  3. I sada neka neko iz opozicije dodje i kaze kako su ovo nefer izbori i kako se kralo, a dve trecine glasalo za SNS.

  4. Isplatilo se vredno i marljivo raditi, ispuniti data obećanja, narod zana itekako to da ceni

  5. Nije toliko zalosno sto je opet pobedio SNS, ovo je nazalost njihovo vreme. Zalosno je to sto se kao alternativa za buducu vlast na horizontu naziru partije slicnog karaktera, Dveri, SRS, koje ce samo nastaviti da Srbiju guraju na dno. Ne vidi se kraja patnji ovog izmanipulisanog naroda.

  6. Koalicija SNS-SPS od 21. odborničko mesto osvojila 15, dok su ostale četri liste dobile šest odbornika u novom sazivu Gradske Skupštine Kostolac. Nema vise sta da se prica,ljudi su glasali za rad.

  7. Naprednjaci i socijalisti su uz svu moc i pare kojim su kupovali glasove roma osvojili preko 800 glasova manje u odnosu na predhodne lokalne izbore i imaju jedno odbornicko mesto manje,to je istina.Nemaju oni razloga za slavlje jer im je njihov predsednik zadao zadatak od 65% koji oni nisu ostvarili i sada se plase posledica.

Ostavite komentar


Politika

"Opozicija je kao ošamućeni bokser": St. Protić o protestima protiv rudnika litijuma 10

„Opozicija je kao ošamućeni bokser“: St. Protić o protestima protiv rudnika litijuma

Istoričar Milan St. Protić ocenio je da se situacija u Srbiji malo uzburkala sa protestima protiv litijuma, kao i da ga je iznenadio toliki broj ljudi, ali ističe da vidno nedostaje politička artikulacija protesta. Izgleda mu da se opozicione stranke nalaze u nokdaunu, posle izbora u decembru i junu, "sa tim samoubilačkim potezom koji su povukli i stoga doživeli katastrofalan poraz u junu, oni od toga ne mogu da se oporave".

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.