Ardita Sinani: Američki senatori pisali Blinkenu o pravima Albanaca u Preševskoj dolini

Ostavite komentar


  1. Prijavili mnoge sa KiM u Presevo, Bujanovac i Medvedju a ne zive tamo. Mnogi u inostranstvu i onda se bune. Definitivno su Albanci glavni destabilizatori Balkana. Pokusavaju da prekrajaju granice za sta nemaju prava. Izvestaje prave albanski lobisti koji ni nisu bili na terenu i ljudi poreklom Albanci koji zive na Zapadu. Tako da to pada u vodu. Njih hvala Bogu niko ne dira, dok oni Srbe tlace na KiM.

  2. Za to vreme , srbi u Albaniji skoro zatrti. I posle krug dvojke , zapad pa i većina srba tvrdi da je Sloba bio nacionalista i da je Vučić nacionalista a i da je većina srba nacionalistički nastrojena. A mi ni „etnicisti“ nismo.A albanci su oboje.

  3. Postovani, Ja, u ovome bih se slozio sa vama. Podsetilo me je na nekih 30 i vise godina kada je ustanovljeno da na KiM ima puno Albanaca koji su pobegli od Enver Hodze i nikada se nisu registrovali niti imali Jugoslovenska dokumenta, bar tako je negde receno.
    Sto se tice vecih prava Srba na KiM rekao bih da je to diskutabilno a ovo sto rade lobisti vec radjeno, poznato i nastavice se i dalje sve dok neko ne kaze e sada je dosta, kao i price oko Bosnjaka, Sandzak. Svi traze neka prava a sta je sa obavezama prema drzavi u kojoj se zivi? Blago nama. Ziveli

  4. Albanci iz te tzv. „presevske“ doline mogu, trebaju i zasluzuju da imaju ista prava kao i Srbi u Albaniji. ni manje ni vise od toga. To je jedino sta mogu da dobiju. A ti fazoni sa laznim priijavljivanjem u centralnoj Srbiji pa se onda ista ta osoba prijavi na Kosovu i jos i u Makedoniji kako bi se prikazalo da Albanaca ima vise nego sto ih je u realnosti… Sve je to odavno provaljeno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.