Žarko Korać: Neverovatno da glasači iz RS glasaju za lokalnu vlast, a ranije nisu ni bili u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Европски суд у Стразбургу мора да поништи изборе и да пошаље праве посматраче.

  2. Sta vrijedi pravo i pravda u Srbiji? Nista jer nijedan drzavni organ ne funkcionise u kladu sa zakonom. Sva vlast i Sva sredstva informisanja su u Vucicevim rukama. Zato, Srbiji sretan put u mracnu proslost. Braco Srbi, od vaseg junastva nista, ovaj vas tlaci zesce no iko.

  3. Zar ovu shemu nisu još onomad Đilas i Tadić uspostavili s’ Dodikovom partijskom mašinerijom? Vučić je samo preuzeo gotov posao…

  4. Samo još Savu Savanovića da dovedete da daje svoj sud o jučerašnjim izborima pa da lista krvopija i vampira Srbije bude kompletna : Žarko Korać, Vesna Pešić, …ko vam je sledeći od srbomrzaca?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.