Arhiv javnih skupova o današnjem skupu ProGlasa: Najveći protest u drugoj polovini godine

Ostavite komentar


  1. Nije strašno kad Vas neko laže, opasno je kad lažete sami sebe i još u to poverujete!!

  2. Ja sam se na inicijativu ProGlasa potpisivao dvadeset dana po dva puta na svakih šest sati. Kao na jaču pneumoniju. Tako da znam da nas je danas bilo 190.000. A ti iz tog Arhiva i iz Crte su Vučičevi botovi.

  3. U Srbiji je na izborima bilo upisano oko 6 miliona biraca. Kazu fantomski biraci. Koliko? Niko ne zna tacan broj. Neka ih bude 2 miliona. Ostaje nam dakle 4 miliona. Na izbore izaslo 59 posto biraca. To je oko 2,4 miliona ili nesto manje. Na skupu bilo hmmmm ajde 100.000 ljudi. Htelo da dodje jos toliko ali nije moglo. O cemu vi pricate?. Mozda objavite komentar, mozda ne…..

  4. @Meneneprevari – to što si radio je prevara drugih ljudi čime si potvrdio prevarantsku politiku, kako tvoju tako i onih koje podržavaš. Proglas nije namenjen za takve kao ti. Ali je lepo od tebe što si priznao.

  5. Ako neko od tih tzv studenata zna da računa, skupila se “ masa “ koja čini 1 (JEDAN) posto stanovništva mog grada?! I kako onda ta većina hoće da vlada gradom koji su prvi put videli kada su postali punoletni!

  6. Značajna brojka.
    Ipak, realno, nedovoljna obzirom da je : lepo vreme, nerada dan, značajan broj onih koji iz unutrašnjosti dolaze na doček u BG, nenasilan pristup potpisnika, moralo je biti više ljudi. Kad sad nije bilo više….. mrka kapa.

  7. Баш импозантан одзив за земљу од 8 милиона становника

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.