Arsić očekuje da nadležni najstrože kazne vinovnike protesta

Ostavite komentar


  1. Svi su krivi samo ste vi fini ispravni i nedodirivi.
    Nemojte se bahatiti.

  2. Ma ne treba Hapšenje
    Dolazi Korona po njih a nisu ni svesni toga
    Samo da imaju Obraza da ne traze pomoc posle

  3. Samo vi nastavite vasu igru , samo je ja ne bih bas preporucila. Malo vise ste se zaigrali.Vidimo se .

  4. Arsiću :“Krivo sedi – pravo govori“ i uzdaj se u Boga ! Prodao si se za „šaku dolara“ i to neće na dobro ispasti , ni po tebe a i na ostale prodane duše !
    Tako su postupali mnogi poslušnici S. Miloševića i… izvukoše svoje guz….ice . Ovoga puta će biti drugačije i neće ti pomoći ni RTS1, ni Pink, ni Happy…
    Ostaj u zdravlju i svojoj zaslepljenosti.

  5. Zabranu kretanja ste najavili jos pre 21 juna kada ste stelovali sliku da bi bili izbori. Zato, je ovo vasa odgovornost a ne gradjana kojima je dosta laganja

Ostavite komentar


Politika

POKS: Povući vojnike iz misije UN 10

POKS: Povući vojnike iz misije UN

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) zatražio je danas od Vlade Srbije da odmah povuče pripadnike Vojske Srbije (VS) iz međunarodne vojne misije Ujedinjenih nacija (UN) u Libanu, uz obrazloženje da je toj misiji promenjen karakter i "od mirovne je pretvorena u vojnog aktera sukoba na terenu".

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.