Arsić: Vlast se osvaja na izborima

Ostavite komentar


  1. Grešiš Arsiću, ko kradjom dodje na vlast zaslužuje svaku sudbinu.

  2. Živimo u stabilnoj i dostojanstvenoj zemlji, gde se vlast osvaja na izborima. Ovde je SNS predvođena predsednikom Vučićem pokazala koliko poštovanje zavređuje od naroda.

    1. Ana, sta ti bi?!?!?!
      Otkud toliko nadahnuce?!?!?!
      Dobila si sendvic sa lososom?

  3. Ovo što Nogo radi je nedopustivo, samo za pozivanje na nerede treba da robija.

  4. Dakle ovako. Gdin Arsic, sa zavrsenom SREDNJOM elektrotehnickom skolom je 1990. kao clan SRS postao direktor. Presao je u SNS i 2014.te kao veoma strucno lice: „Biran je za člana Odbora za ustavna pitanja, Odbora za trgovinu i turizam, Odbora za finansije i kontrolu trošenja budžetskih sredstava i Parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje EU.“ „Takođe, bio je i član Radne grupe za izradu Zakona o javnim nabavkama.“ Ej, malo li je. I sada nam, tako sveznajuc, kao i njegov sef, drzi predavanja! Pa, gospodine SVE sto ste rekli je u redu. Samo ste propustili da kazete da izbori treba da budu POSTENI! I nisu Skupstinu demolirali tamo neki, vec gradjani ove zemlje POKRADENI na izborima. Izbore ste i vi pokrali pa se sada bojite novog 5. oktobra! Osim toga, iako je ovde vec odavno POGRESNO koriscena rec vlast, moram vas podsetiti. Vi ne VLADATE Srbijom, vec ste vise silom nego izborima dobili PRAVO da jedno vreme umesto nas, njom upravljate. To vase pravo je prilicno klimavo, posto ste sa 30% podrske dobili 80% prava.I obaveza!

  5. Arsiću tu priču o izborima okači mački o rep. Sve izbore koje ste vi organizovali su krajnje farsično organizovani, sa nizom prevara podvala, mešetarenja, pretnji i ucena.

  6. Naravno da na izborima. Zato mi nisu ni jasni šta se bune oni koji su bojkotovali.

  7. Ali za izbore trebaju glasaci a opozicija ih nema ni 3%. Zato i pribegava nasilju.

  8. Da imaju podršku gradjana izašli bi na izbore, ne bi pokušavali da vlast osvoje na ulici.

  9. Vlast se osvaja isključivo na izborima, i svaki drugi način, poput „demokratskih promena“ od pre 20 godina, obio nam se o glavu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.