Austrija vraća odbijene azilante iz trećih zemalja u Srbiju

Ostavite komentar


  1. Pricali su neki teoreticari zavere da da nocu voze migrante, pa je zbog toga policijski cas… Izgleda da je to istina…

    1. Poštovana Majo,
      manje slušajte teorije zavere a više verujte sopstvenim očima.
      Priča o navodnom naseljavanju migranata je neverovatnija od teorije o ravnoj zemlji. Pa vi sad razmislite.

  2. Kada je proslog leta spomenut ovaj sporazum od strane nekih opozicionih politicara, stavljeni su na stub srama i nazvani lazovima.
    Ja ovima na vlasti ne verujem vise ni rec. Sve sto kazu znam da je potpuno suprotno.

  3. Ova vlast uništava Srbiju uzduž i popreko. Na šta li će ličiti država jednog dana kada se skinu s naše grbače?

    1. Kad zavrse sta su zapoceli pitanje je oce li je biti. 90ih su ostavili rusevine, mslo smo se podigli a sada ce biti jos gore nego sto je bilo

  4. I sta bi sad, sns botovi, izgleda da su sve one price opozicije o tajnim sporazumima za naseljavanje “izbeglica“ ipak bile potpuno istinite?!!! Ova vest treba da bude na naslovnoj strani Danasa, a ne gurnuta na periferiju ovog portala, jedva je nadjoh, a mnogo je vaznija od korone!!!

    1. Potpuni horor šta se radi sa našim narodom i državom. Ne zaboravimo da brod ludaka i dalje plovi, – sve dok se u svojoj konačnici ne olupa.

  5. Sta vredi ova informacija kada ona ne dopire do gkasaca ki mil vucica.Nepismeno glasacko telo ki mil vucica intetesuje dve kile brasna i dve litre ulja i dok nam oni budu izglasavali vlast boljitka biti nece.

Ostavite komentar


Politika

Munib Mujagić izabran za predsednika Opštine Sjenica 10

Munib Mujagić izabran za predsednika Opštine Sjenica

Skupština Opštine Sjenica izabrala je danas Muniba Mujagića iz Stranke pravde i pomirenja (SPP) za novog predsednika Opštine, a za njegovog zamenika Radišu Kneževića iz Socijalističke partije Srbije (SPS), objavio je večeras radio Sto plus.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.