Austrijskom MSP upućena nota zbog grafita OVK na Konzulatu Srbije (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Ovo je dobar znak za konzulat Srbije u Austriji. Dosta njih ne znaju, sta znaci skracenica UQK a pogotovo gde se nalaze Kosovo i Srbija. Mnogi za ove dve zemlje misle da se nalaze negde po Africi ili Aziji -a ne na jugu Evrope.

  2. Vidi državnog sekretara, otišao da skida grafite. Najzad pravi posao za njega.

    1. To je jedini ozbiljan posao koji ce raditi.Kasnije ce da spava, i primace platu svaka tri meseca -zbog inflacije dinara u odnosu na eu-novac u Austriji.

  3. „Uostalom, u Beogradu i u Srbiji se vodi računa o svim stranim predstavništvima“ – hm, šta to ono beše 2008, nešto se promenila ambasada USA

  4. Trebalo bi organizovati natpise „Kosovo je Srbija“ latinicno i cirilicno na svim kosovskim ambasadama i konzulatima u Evropi. Pa da vide.

    1. Kako da ne? Vucic najavljuje priznanje Kosova, a sirotinja raja ce da krsi zakone inostranih zemalja. Mani se corava posla, dete!

    2. A MI CEMO ODGOVARATI NA TOM SA GRAFITIMA KOLIKO JE VASA PREMIJERKA TATA TOLIKO JE „KOSOVO serbija“

  5. “Reakcija” Srbije je jeftina propsgandna parada. Grafiti su masovna pojava (pogledajte Beograd!) i maksimum je uobicajena diplomatska nota kojom se zemlji domacinu skrece paznja i sl. Ovo jako podseca na histeriju povodom “vesala” na demonstracijama, “ napad” na gradsku cistocu u tunelu i dr

  6. Šta se „uzbuđavaju“ naši zvaničnici, to je samo grafit podrške predsedniku Srbije u daljem zbližavanju sa kosovskim zvaničnicima.

  7. Ivica Tončev, iz sela Božica, opština Surdulica sa falsifikovanom diplomom srednje škole sa Kosova, sada ima nekoliko Univerzitetskih falsifikovanih diploma (provreite ako ne verujete), predstavlja državu Srbiju! Krimi.alac i predsednik FK“ Radničiki“ Niš, koji pali i žari („kao nekada Arkanov FK“ Obilić“) Majko moja! Ovi iz UČK se smeju i čude nam se…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.