Autorski tekst Dore Bakojani: Kao neko ko je bio u Beogradu tokom bombardovanja, osećam da mi je naneta nepravda

Ostavite komentar


  1. Odlican tekst. I dobro je sto ste ga preneli. Ali za Srbiju je kasno. Predjena je linija i Srbija nema buducnost. Nju su pojeli radikali. I jedino sto bilo kome iz Srbije mogu da predlozim je da se iseli sto pre i da ne gubi svoj zivot tamo. Srbija ima buducnost Moldavije.

  2. Licemeran tekst. Izazvace samo jos vecu netrpeljivost prema D. Bakojani.

  3. Европска унија пропали пројекат?Ваљда није спорно да је Србија у Европи.Са таквим вредностима које ових година и дана заступа потпуно непотребна свакој држави која жели да буде суверена и сама одлучује о својој судбини.Шта је са осталим земљама које нису у вашој унији.Јесу ли оне.друге,треће класе.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.