Avžner u „Utisku nedelje“: Opozicija nije smela da nasedne i da se pocepa, da je ostala jedinstvena međunarodni pritisak bi bio veći

Ostavite komentar


  1. Opozicija je upropastili svoje šanse. Imali su prilike da ze izbore za bolje uslove, osvoje malo slobode, ali su odustali od toga zbog odborničkih mesta i plata. Sa kojom će pričom sutra pred birače. Vučić luduje po televizijama sa nacionalnim frekvencijama sve je ulregao da obezbedi Expo pljačku. Ugovor o prodaji generalstaba je potpisan. Sramota.

  2. Avžner zahteva od kandidata da sigurno pobedi na izborima. Da li je on ikada izlazio na izbore? Osim ako je glaao za Miloševića i Vučića.

  3. Ako nećete kako mi, tj. JA, u manjini kažemo i JA da budem glavni, nosim loptu kuċi i bojkotujem fudbal. Infantilnost ili saradnja sa sistemom, ne znam, ali vidim da škodi.

  4. Opozicija razjefinjena protiv sns sa jos dvadesetak stranaka i pokreta. Zasto sns ne ide sam nego okuplja ostale. To opozicija ne vidi? Malo sutra. Mozda je neko sve isplanirao i mi samo ucestvujemo u rijaliti programu.

  5. Ako u Srbiji ne može da se organizuje više od 355.000, ili bivših 508.000, razočaranih, osiromašenih, pokradenih, poniženih i zaplašenih, ljudi, koji će glasati za nekog novog, protiv Vučićevog SNS kartela, onda i treba da gubimo izbore dok to ne BUDEMO SPOSOBNI da postignemo.

  6. A kada će neko da pomene (a Danas i da prenese, ne da cenzuriše, kao što su velike šanse da će da uradi i sa ovim komentarom) da „opozicija“ nije nikada ponudila za šta se zalaže, koji su programi i ideje da se za njih glasa, mimo „Da Onaj Ode“?

  7. Ne znam tačno šta je sve dovelo do cepanja opozicije. Vučiću svaka čast, uspeo je manipulacijama i mafijašlukom da ih pobedi i pre izbora. Alavost mnogih političkih novopočetnika na novac, a šape AV su uvek u trezoru sa novcem, nije isključeno ni korumpiranje vođa opozicionih partija koje neće na izbore. U svakom slučaju, zbog alavosti pojedinaca na titule i novac, zbog ljubomore na mogući uspeh drugih, zbog možda pritiska zapada jer im odgovara ovakva vučićevska Srbiji itd- mnogo je baš zbog ovih „zbog“ propuštena istorijska šansa da se u BG i u nekoliko većih gradova najure mafijaši sa vlasti! Šteta.

  8. lepo je ona žena što je zvala rekla. Izlate na izbore samo da bi dobili par desetina poslaničkih mesta i da obezbede fotelje za stranačke vojnike. zato ih se toliko i selilo da bi ih udomili što više. Ovu ljagu opozicija neće dugo oprati.

Ostavite komentar


Politika

ZLF: To nije budžet Beograda, to je običan papir 8

ZLF: To nije budžet Beograda, to je običan papir

Šefica Odborničke grupe Zeleno-levog fronta i Pokreta slobodnih građana Natalija Stojmenović izjavila je danas pred sednicu Skupštine Beograda da se danas ne usvaja budžet grada sa idejom i vizijom, već običan papir koji pokazuje da osnovne stvari Beograđani u 21. veku i dalje neće dobijati.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.