Zašto je Azem Vlasi u pravu: Sagovornici Danasa o izostanku susreta Kurtija i Vučića

Ostavite komentar


  1. Kurti je kukavica koji nema argumenata i ne želi da pregovara sa Predsednikom Vučićem.

  2. Kurti zna da Vučić ne postoji bez javljanja sa EU govornica Narodu Srbije pa ga zato i ignoriše!!

  3. Vučiću nema šta da Kurti pregovara on je dobio sve što je hteo ukinuo si srpske institucije na KiM i stvorio sa Nezavisno Kosovo i nastavljam etničko čišćenje Srba sa KiM to je tvoja zasluga a ne Kurtija Tvoj gazda Hil ti određuje tvoju „neutralnu politiku Srbije,“

  4. Vučiću nema šta da Kurti pregovara on je dobio sve što je hteo ukinuo si srpske institucije na KiM i stvorio sa Nezavisno Kosovo i nastavljam etničko čišćenje Srba sa KiM to je tvoja zasluga a ne Kurtija Tvoj gazda Hil ti određuje tvoju „neutralnu politiku Srbije,“

  5. I Vlasi i i svi ostali znaju pravi razlog zbog čega Kurti nije hteo da se sastane sa Vučićem. Znao je da će se provesti kao bos po trnju i zbog toga je zbrisao glavom bezobzira.

  6. Ako Srbija ne prihvata Ohridski sporazum (kao aneks francusko – nemackog sporazuma) ,koji je osnov pregovora, ima li svrhe pregovarati i o cemu?A da je doslo do pregovora; to bi bilo da Kosovo pristaje na to da je sporazum nevažeci?

  7. Licno „zavidim sagovornicima Danasa“ koji „nemaju preca posla“ od toga da „nagadjaju“ ko je „postupio ispravno“ a ko je pogresio sto nije doslo do susreta Vucica i Kurtija cime je po ko zna koji put „propustena istorijska prilika“ da se „dogovorom dodje do resenja“ !
    Da se Aljbin Kurti „nije uplasio ili nije zeleo“ da se sastane sa Vucicem kako bi mu „licno i u lice, ispostavio ta tri uslova“ nego je to uradio preko „evropskih posrednika“ sve je to moglo biti „reseno i dogovoreno“ ali nazalost zbog greske Aljbina Kurtija situacija je i dalje ostala „zamrsena“ iako je Srbija kao i uvek do sada pokazala spremnost za resavanjem svih problema „dijalogom i mirnim putem“ i da nije bilo greske Aljbina Kurtija nebi bilo ni zabrane „Mirdita dobar dan“ cije odrzavanje je uslovljeno „formiranjem zajednice opstina sa srpskom vecinom“ koju Aljbin Kurti prema „Vucicevim i Petkovicevim saznanjima“ i ne namerava da formira !
    Nadam se da ce „sagovornici Danasa“ nastaviti da „prate“ dalji razvoj situacije i da ce javnost biti obavestena o tome kako oni „ocenjuju postupke glavnih pregovaraca“ cime nesumnjivo doprinose „podizanju svesti kod gradjana Srbije“ koji doduse imaju priliku da i od Vucica i Petkovica cuju sta se „zbiva na tim sastancima u Briselu“ ali „bez dodatnog objasnjena danasovih sagovornika“ mnoge stvari im ostanu nejasne !

  8. Rade zajedno i tacno je kada se sastanu sve se vise potvrđuje nezavisnost Kosova , zadnji put kroz registracije- kako mozes priznati registraciju drzave koja ne postoji???

  9. Njih dvojica se lepo igraju, kao razmažena deca, a Borelj i Lajčak im dobacuju igračke. I nikog nije briga ni za Srbe, niti za Albance koji na Kosovu žive, niko tamo nema građanska prava osim nasilnika, kao i u Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.