Azem Vlasi: Na severu Kosova isti scenario kao u Kninu 1991. godine

Ostavite komentar


  1. Molim vas da objavljujete ovakve clanke mnogo cesce. Ovo je prava analiza stanja i nakaradne politike naseg takozvanog predsednika.

  2. Retko objektivna i pametna analiza. Vlasi je uvek bio odmeren i suzdrzan i daje tacnu sliku stanja. Sto se to nekome ne svidja nije on kriv.
    Bravo, Azeme.

  3. Mozda da pocnu kao Albanci da ubijaju policajce iz zasede. Ocigledno je to bolja taktika.

  4. Tacno.Isti scenario i , na zalost, sa istim zavrsetkom. Jer gde se pojavi Vucic da huska i stiti Srbe, tu Srba vise nema, niti ce ih biti.

  5. od 1981, je l’ da? Dobro se sećam kad je Rugova izjavio, da ne traži ništa više za Albance na Kosovu i Metohiji, od onoga što imaju Srbi u Kninu. Pa, šta bi?

  6. Vlasi je u pravu, samo što su u ovom slučaju Albanci u ulozi Srba iz Knina, i tako će proći kao Srbi u Hrvatskoj. Samo polako, videćemo kad zapad krene kući sa Kosova.

  7. Na Kosovu je isti scenario kao na Krimu ili Donbasu, samo su razbojnici zamenili uloge: Šta je jednima tamo kriminal ovde im je demokratija, i obratno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.