Trifunović: Prvi korak opozicija uradila, ima ih još puno

Ostavite komentar


  1. Opozicija se cas rasturi, cas spoji. Sad vas ima u svim bojama i programima, pa kad spojite tacke pod kime se spajate, dobijete program po cemu cete se razdvojiti. Zvuci konfuzno? Objasni to seljaku koji ne zna da li da glasa za one koji podrzavaju gej paradu, koji su u koaliciju koji nikako ne podrzavaju gej paradu. Posle toga objasni mu koliko su tajkuni platili vase proteste i dobijes odgovor da su protesti politicki, da ih placa Djilas i Solak, da se organizujete porukama i vozite autobusima ne bi li napravili guzvu u na ulicama gradova…Ali sve uzalud jer vas je manje svakim danom.

  2. A sto ne zovete Belog na proteste? Sta, ne da vam Djilas? Da imate Belog uz sebe imali biste automatski vise glasova od Djilasa i Jeremica i PSG. zajedno. Ovako samo mlatite praznu slamu sa ‘opozicijom’, a jedina prava opozicija svima je bio Beli.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.