Bajatović: Ako se Vučić ne kandiduje – "cvetna revolucija"

Ostavite komentar


  1. Privatizacija u Srbiji jeste bila očajna – od onog što je ostalo – i tu je Bajatović samo delimično u pravu, ali je zato SPS najtragičnija pojava u modernoj srpskoj istoriji, što on dobro zna, ali je to teško priznati, nakon svega što je ta partija uradila od 1989. do 1999. Toliko štete (blizu bilion dolara), ne bi uspeo ni sam đavo samom sebi da nanese za samo deset godina. Ipak, partija odoleva vremenu, a njen nekdašnji podmladak i dalje jaše, opirući se sili gravitacije uz povoljan dašak vetra s istoka, pomalo i podruma.

  2. Ovo što priča Bajatović baš liči na " slatke lizalice " . Da je bilo lustracije i 06-og oktobra , naš školovani dečko ( ima dva dobra fakulteta ) bi vozio traktor po Vojvodini i brao kukuruze , a ne bi se bavio kosmičkom filozofijom . Na radnom mestu mu je predivno ( primanja su mu mesečna oko 30 000 E , toliko nema ni Angela Merkel ) i zato nije nikada imao ambiciju da bude šef u SPS-u . U karijeri nije talasao kao Ružić i Mrkonja , a što bi pored ovolikih para . A što se tiče opozicije , delimično je u pravu , opozicija nije mnogo jaka , ali zato je Bajatoviću narod Srbije mnogo jak , prejak i izlazi u aprilu masovno na izbore da vam pokaže koja čarapa ide na koju nogu . Moj savet ti je da se ne baviš opozicijom , nego pogledaj šta se radi u tvom dvorištu . Stranka ti je debelo u rasulu , a preko nje si uleteo u naftaše , pa se angažuj malo na tom projektu . Smiruj one obesne starlete oko Dačića , vidiš da oči povadiši i oteraše SPS-dijamant , Dijanu Vukomanović .

  3. Ti ces da mi kazes o pljackaskim privatizacijama!!!!????? EJ, TESKI GUBITAS Srbijagas kupuje Agroziv i unistava ga! Pre dva dana je taj isti gubitas kupio Ciglanu u Kikindi i sta mislite kako ce ona da zavrsi!? Da ne pricam o ofsor kompaniji koju je Bajatovic otvorio!!! … Stalno se pitam kako ovaj covek moze citavu vladu pa i Vucica da vuce za nos i radi doslovce sta hoce!!???

  4. Verzija Bajatog i njegovog SPS shefa kameleona Dacica je da Vucic zameni u lezanju na udobnom predsednickom kaucu Tomu-diplomu a Daca-koferce zasedne na Vucicevom premijerskom mestu. Zaboravili su ovi iz SPS da president Toma diploma ima vece zube i od pihtije Dacica i njegovog ministra u Moskvi i Sibiru,
    Bajatovica.

  5. Zorane, "nas skolovani decko" nema "dva dobra fakulteta" vec visu tehnicku skolu na koju je " nadogradio" dve godine ekonomskog fakulteta u devedesetim proslog veka ( kada su SPS-ovce prizeljkivali za "studente"). Zna oni svi da su ovi izbori " biti il ne biti" pa daju licemerne izjave podrske.

  6. Vi politicari pljackaskih privatizacija i tajkuna se setite samo pred izbore, a ucestvovali ste u pljackaskim privatizacijama a i drugari ste sa tim istim tajkunima.Dok ne dodju novi ljudi nema nam boljitka.

  7. Jedino si ti i vaši funkcioneri zadržali ekonomski integriteta narod ste nabili u čabar.

  8. Iako ne podržavam SPS slažem se sa konstatacijom Bajatovića. Današnja opozicija u Srbiji nema ni snage ni ideje za preporod Srbije.

  9. Mudar čovek se stidi mešati u ono u čemu nije vešt, a ludom se čini da je sramota ako svuda svoj nos ne uvuče.

  10. Bajatoviću, Vaše ludosti učinjene u mladosti ne može nadoknaditi sva mudrost u starosti.

  11. Auu al ste se svi uprpili da ce vam izmaci bahanalisanje po gradjanima Srbije, u rzume se svakodnevno hvalisanje o nazovi uspesima i nazovi suficitu preko grbace i zivota penzionera. SNS-SPS se raspada, Vucic je slab i uopste nije sigurica na kladionicama.

  12. Od kad ne ručaš kod kuće, brinem se za tvoje zdravlje – raspućeš se!
    Tebe bi trebalo uhapsiti i oduzeti ti nemoralno stečenu imovinu.

  13. Još jedna od pod.uznih muva iz redova SPSa u pokušaju da se sačuva "stečeno".

  14. Zanima me štaBajatović misli o Savamali i drugim svinjarijama koje su se odigrale u saradnji SNS i SPS?

  15. И тако причам ја о политичким приликама у Србији кад оно ето га поштар са шестом платом, него где сам оно стао… а да и што се избора тиче.. шта је сад, а СМС обавештење о приспелим дневницама из осамнаестом УО…

  16. Bajatović smatra da dvotrećinska većina birača podržava vladajuću koaliciju, ako je tako zašto insistira da predsednički kandidat bude Vučić, zar ne bi svi iz vladajuće koalicije stali iza kandidata kojeg naprednjaci predstave?

  17. Ni meni nije jasno zašto se uopšte spominju vanredni parlamentarni izbori kada je vladajuća koalicija ubedljivo pobedila na prethodnim izborima. Prvi put se desilo da neka politička partija sama osvoji većinu u parlamentu, tako da je priča o vanrednim izborima besmislena. Nego tu priču pokreću oni koji nisu pobedili na izborima i koji bi tražili vanredne parlamentarne izbore sve dok ne budu zadovoljni rezultatom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.